Sodelujte v kolesarskem izzivu Dukat Fit 2021

Dukat Fit tudi letošnjo pomlad v sodelovanju s Športnim društvom PRIPRAVE in revijo Bicikel.com organizira Dukat Fit izziv za vse ljubitelje kolesarstva.

Dukat Fit izziv kolesarje povezuje med seboj, spodbuja k aktivnemu življenju in motivira tudi z odličnimi športno obarvanimi nagradami. O svojih kolesarskih podvigih na Instagramu poroča tudi rekreativna kolesarska ekipa spletnih vplivnežev blagovne znamke Dukat Fit.

Dukat_Kolesarji_0323_210327_GV

Prekolesarite 50 km in postanite ambasador aktivnega življenja. Izziv je odprt do vključno nedelje, 13. junija. Povabite prijatelje, sodelavce in ljubitelje rekreacije, da na dveh kolesih začutijo svobodo in draž življenja.

Ne tekmujemo ne v hitrosti, ne v razdalji, ne v kraju, ne v srčnem utripu, niti ne v času. Predlagamo vam, da si naredite sami svojo tekmo, svoje doživetje.

Prijave na izziv ter vse informacije o sodelovanju in nagradnem skladu so dostopne na tej povezavi.

Za dodatno motivacijo je reviji Bicikel.com tokrat priložena tudi knjižica s kreativnimi recepti uporabe Dukat Fit izdelkov, prav tako pa v njej najdete tudi uporabne nasvete prehranskih strokovnjakov in športnih trenerjev.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me