PRÉSIDENT JOŠT

Président Jošt

Za vsak dan in vsako priložnost
Ob obiskih najbližjih, v dobri družbi ali za večje narezke. Za hiter prigrizek doma ali na poti. Od poltrde klasike, rezin za najboljši sendvič, do trdega sira za ribanje.

Président Jošt lahki

Lahki sir
Užitek za vse, ki želijo lažji obrok, a še vedno odličen okus. Lahki Jošt vsebuje le 30 odstotkov mlečne maščobe v suhi snovi.

Président Jošt dimljeni

Polnost okusa
Za vsak dan ali ob posebnih priložnostih, za občasno spremembo ali kot odlična dopolnitev ostalim sirom. Dimljeni Président Jošt s polnim okusom je na voljo v različnih pakiranjih za vsako priložnost.

Président Jošt brez laktoze

Brez laktoze, brez težav.
Tudi če se srečujete s težavami pri presnovi mlečnega sladkorja, se vam ni treba odreči užitkom dobrega sira. Président Jošt brez laktoze lahko brez skrbi vsi vključijo v svoj vsakdanji jedilnik.

Président Jošt Premium

Zrel okus za gurmanski užitek.
Dalj časa zorjeni siri za tiste, ki si za mizo želijo nekaj več. Odlični spremljevalci kulinaričnih večerov s prijatelji, nepogrešljivi sopotniki kozarca dobrega vina.

Président Jošt proteini

Za aktivne posameznike
Sir s proteini je idealen prigrizek za aktivne ljudi, ki cenijo naravne sestavine. Odličen je po vadbi ali kot sestavni del najboljšega sendviča.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me