Varnost in kakovost mlečnih izdelkov zagotavljamo na celotni poti do porabnika

Naša želja in cilj sta, da porabniki izdelkov Ljubljanskih mlekarn uživajo v varnih, kakovostnih in okusnih izdelkih. Doseči vse troje ni niti najmanj enostavno in za to se trudimo na vseh področjih delovanja podjetja. Eden izmed pomembnejših dejavnikov pri tem je naš sistem zagotavljanja varne in kakovostne hrane. Temelji na bogatem znanju in dolgoletnih izkušnjah naših strokovnjakov z najrazličnejših področij.

Našo predanost kakovostni in skrbni izdelavi mlečnih izdelkov opažajo tudi zunanji strokovnjaki. Na domačih in tujih ocenjevanjih namreč že vrsto let dobivamo najvišja priznanja za kakovost izdelkov. Te nagrade so plod in potrditev našega dolgoročnega dela, saj sistem zagotavljanja varnosti izdelkov in postopke preverjanja kakovosti nadgrajujemo že leta.

Pot do kupca

DOBAVITELJI

Prepričani smo, da je le iz kakovostnega surovega mleka mogoče narediti odlične mlečne izdelke. Naša skrb skrb za varnost in kakovost mleka in mlečnih izdelkov se zato začne povsem na začetku – na kmetiji pri kravi.

Pot-do-kupca-embalaza

EMBALAŽA

Vsak dan preverjamo ustreznost in kakovost embalaže in drugih dodatkov, ki so v neposrednem stiku z živilom. S tem zagotovimo zdravstveno neoporečnosti naših izdelkov.

pot-do-kupca (3)

VHODNA KONTROLA

Le najboljše je za nas dovolj dobro, zato v mlekarne sprejmemo le neoporečno visokokakovostno surovo mleko.

pot-do-kupca (5)

ANALIZE IN PREISKAVE

Najvišjo stopnjo varnosti in kakovosti naših izdelkov zagotavljajo kontrolne točke, kemijske analize in mikrobiološke preiskave, ki jih izvajamo v skladu z mednarodnimi standardi. Vse to opravimo večkrat v procesu izdelave.

pot-do-kupca (6)

POKUŠANJE

Ni vse le v visoki tehnologiji, analizah in preiskavah. Za nas je pomembno tudi, da so naši izdelki za potrošnike preprosto dobri in okusni. Naši strokovnjaki to zagotavljajo z vsakodnevnim senzoričnim pokušanjem, ki ga izvajamo v skladu s standardom mednarodne mlekarske zveze.

pot-do-kupca (7)

SLEDLJIVOST

Nadzora varnosti in kakovosti izdelkov ne prekinemo niti, ko slastni mlečni izdelki zapustijo naša skladišča. Sledimo jim vse do trenutka, ko jih kupci vzamejo s polic v prodajalnah.