Zaščita pravic

Namen spletnega mesta Ljubljanskih mlekarn, ki domuje na naslovu www.l-m.si in ostalih registriranih domenah, je obveščanje in seznanjanje širše javnosti o izdelkih, dejavnostih in samem podjetju. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta upoštevate spodaj navedene pogoje. S samim ogledom spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate.

Omejitev odgovornosti

Vsa vsebina na tem spletnem mestu je last družbe Ljubljanske mlekarne, d.o.o., in je zgolj informativne narave. Ljubljanske mlekarne, d.o.o., ne odgovarjajo za uporabo spletnih strani www.l-m.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo vsebin s tega spletnega mesta. Lastnik ne odgovarja za točnost vsebin na spletnem mestu niti za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo na podlagi uporabe teh vsebin. Uporabnik vse vsebine in storitve na spletnem mestu www.l-m.si uporablja na lastno odgovornost. Za vsebine, ki jih na spletno mesto prispevajo uporabniki, lastnik spletnega mesta ne odgovarja in si pridržuje pravico, da jih v primeru neprimernosti odstrani. Hkrati si pridržuje pravico, da vsebino spletnega mesta kadarkoli spremeni in/ali preneha z dopolnjevanjem brez predhodnega obveščanja uporabnikov ter ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebino spletnih mesta na naslovu www.l-m.si in na ostalih registriranih domenah družbe Ljubljanske mlekarne, d.o.o., za svojo osebno uporabo. Pri tem ne smejo biti kršene avtorske pravice. Vsebin se ne sme kopirati, razmnoževati ali na kakršenkoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja lastnika spletnega mesta. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Varovanje podatkov

Podjetje bo z vsemi podatki, zbranimi na spletnih straneh www.l-m.si in ostalih svojih registriranih domenah, razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo. Uporabniki so sami odgovorni za varovanje svojih uporabniških imen in gesel pred nepooblaščeno uporabo drugih oseb. Uporabnikom ni dovoljeno posojati podatkov za dostop do njihovih uporabniških računov.

Piškotki

Spletno mesto v brskalnik računalnika obiskovalca oziroma uporabnika odloži tako imenovani “piškotek”. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in omogoča analize o uporabnikovem obisku, številu obiskov in kaj ga zanima v teh obiskih. V piškotku so osnovni podatki o uporabnikovem obisku določene spletne strani, in sicer (npr. ime obiskovane spletne strani, ki jo opravi v svetovnem spletišču) vsebina piškotka se shrani v računalniku uporabnika v posebnem direktoriju. Z dvakratnim klikom na datoteko dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki jo uporabnik obiskuje.

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, a posledično uporabnik ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletišča v polni meri. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici.

Upravljavec lahko osebne podatke, ki jih je uporabnik posredoval v postopku registracije, povezuje s podatki, ki so shranjeni v piškotku. Upravljavec lahko podatke, ki jih proizvajajo piškotki, ločeno ali v kombinaciji s posredovanimi osebnimi podatki uporabnika uporabi za ovrednotenje uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih internetne strani, statistične analize podatkov, za opravljanje nadaljnjih storitev, povezanih z uporabo spletne strani.

Šteje se, da uporabnik ob brskanju po spletnem mestu www.l-m.si daje soglasje za namestitev piškotka in osebno privolitev v uporabo in obdelavo osebnih in drugih podatkov, ki obsega tudi možnost obdelovanja in povezovanja podatkov, razvidnih iz piškotkov.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja spletna stran www.l-m.si:
– Ljubljanske mlekarne – za potrebe shranjevanja nastavitev
– Google Analytics – za potrebe analize uporabniške izkušnje
– ShareThis – za lažje deljenje spletnih vsebin z socialnimi omrežji Facebook in Twitter

Komentarji in prijave kršitev

Morebitne komentarje in prijave kršitev nam posredujte na elektronski naslov: info@l-m.si

Ljubljanske mlekarne, d.o.o.
Ljubljana, junij 2013