MU

MU

Nepogrešljiva svežina
Brez njih preprosto ne gre. Visoka hranilna vrednost naravnih sestavin prinaša vitalno energijo in koristi zdravju. Mleko in mlečni izdelki Mu zagotavljajo svežino in poskrbijo za dobro počutje vseh družinskih članov. Mu so izdelki za zadovoljno dušo in krepko telo.

Izdelki

  • Vsi
  • Sveže mleko
  • Naravni jogurti
  • Sadni jogurti
  • Skute
  • Namazi
  • Siri

Mu Cuisine

Za ustvarjalnost v kuhinji
Izdelki Mu Cuisine, ustvarjeni za kuhanje, spodbujajo domišljijo, radovednost in eksperimentiranje. Visoka kakovost izdelkov in tradicija v naš dom prinašata užitek tako pri kuhanju kot pri obedu.

MU Vita

Lahki izdelki odličnega okusa
Lahki in kakovostni izdelki so primerni za vse tiste, ki skrbijo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Kljub nižji vsebnosti maščob in sladkorja imajo poln in odličen okus, različni okusi posameznih izdelkov pa nudijo pestrost izbire.

MU Extra

Veliko koščkov sadja za poln okus
Jogurti Mu Extra navdušujejo s polnim kremastim okusom, saj vsebujejo veliko več koščkov sadja od običajnih sadnih jogurtov. Vsak lonček vsebuje kar do 18 % sadja, kljub polnemu kremastemu okusu, pa so prijazni postavi, saj vsebujejo le 2,5 % mlečne maščobe.

MU Athentikos

Odličnost v razvajanju
Jogurte Mu Athentikos odlikuje poln okus in kremasta tekstura, ki jo nadgradi izbrano podloženo sadje. Antični Grki so bili znani po hedonizmu in pravi grški jogurti so že takrat veljali za vrhunec kulinaričnega razvajanja. Z grškim tipom jogurta Mu Athentikos boste vstopili v njihov svet razvajanja in užitkov.

MU Smoothie

Mu Smoothie
Mu Smoothie je uravnotežen obrok za zdrav življenjski slog cele družine. Narejen je iz slastnega jogurta in sadja ter vsebuje le naravne arome. Vsebuje kar 41 odstotkov sadja in vas lahko že pri zajtrku navduši s polnim sadnim okusom.

MU Frozen Yoghurt

Ko jogurt sreča sladoled
Osvežujoč desert, ki vsebuje mlečnokislinske bakterije, tipične za jogurt, in manj maščob kot sladoled. Frozen yoghurt združuje svežino jogurta in užitek sladoleda, ki ju zaokrožuje obilica pravih borovnic ali breskev.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.