Novice

  • Dan slovenske hrane in Tradicionalni slovenski zajtrk
    16. novembra si za zajtrk privoščite kruh, maslo, med, mleko in jabolka.
    Odkrij
  • Prejeli smo nagrado Okolju prijazno podjetje 2018
    Več kot dva milijona evrov investicij v okoljske izboljšave.
    Odkrij
  • Študiraj v Franciji in postani mlekarski strokovnjak
    Razpisujemo mednarodno štipendijo za dveletni magistrski študij na področju mlečne industrije.
    Odkrij
  • Zavezali smo se k odkupu petih milijonov litrov slovenskega ekološkega mleka na leto
    Družbeno odgovorno zavezo je podprla tudi ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivec.
    Odkrij
  • Oznaka na izdelku je kakor certifikat ali podpis
    Na živilskih izdelkih poleg zakonsko obveznih informacij, kot so sestavine, prehranska tabela in rok uporabnosti, najdemo tudi posebne oznake. Te označujejo poreklo, načine ali postopke predelave, nagrade in različne certifikate. Odgovoren potrošnik pa jih mora, v lastno dobro, prepoznati.
    Odkrij
  • Z embalažo Tetra Pak do robčkov
    Embalaža iz obnovljivega vira, ki se jo reciklira v nove izdelke.
    Preberi
  • [ZAPOSLIMO] Planer v oddelku oskrbe in proizvodnega planiranja
    Prijavite se lahko do 4. decembra.
    Preberi
  • Alpsko: ko je najbolj osnovno živilo odličnega okusa
    Prehranski trendi se umikajo preprostemu razmisleku, kaj je bilo dobro za nas nekoč.
    Preberi
  • Dan slovenske hrane in Tradicionalni slovenski zajtrk
    16. novembra si za zajtrk privoščite kruh, maslo, med, mleko in jabolka.
    Preberi
  • Prejeli smo nagrado Okolju prijazno podjetje 2018
    Več kot dva milijona evrov investicij v okoljske izboljšave.
    Preberi
  • Študiraj v Franciji in postani mlekarski strokovnjak
    Razpisujemo mednarodno štipendijo za dveletni magistrski študij na področju mlečne industrije.
    Preberi

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me