ALPSKO

Alpsko mleko

Edino, prvo in pravo
Pionir in prvak slovenskega mleka. Mnogi mu zaupajo že pol stoletja, od samega začetka, leta 1967. Prav ta okus je tisti, ki je najboljši za domačo mizo, naj si bo v kombinaciji s kakavom, v kavi ali smoothieju, kot sestavina v vašem najljubšem pecivu ali pa preprosto kot kozarec čistega Alpskega mleka.

Alpsko mleko brez laktoze

Lahkoten dan
Mleko z razgrajenim mlečnim sladkorjem je posebej primerno za ljudi, ki se po uživanju mleka ne počutijo najbolje, in tiste, ki imajo laktozno intoleranco. Laktozna intoleranca je posledica zmanjšanega delovanja encima laktaze, ki laktozo razgradi na preprosta sladkorja glukozo in galaktozo, kar pri Alpskem mleku Lahkoten dan s pomočjo encimske razgradnje naredimo že v mlekarni.

Alpsko mleko funkcionalno

Dodana vrednost
Ko mleko ni le osnovno živilo. Z dodanimi beljakovinami, vitamini, minerali in s kalcijem poskrbi za posebne želje.

Alpsko

Polni in kremasti
Sveže izdelke Alpsko odlikuje polnost okusa in kremasta struktura, k čemur najbolj prispeva predvsem maščoba, ki jo vsebujejo v višjem odstotku. Narejeni so namreč iz polnomastnega slovenskega mleka.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me