Jogurti Ego s proteini so Izbran produkt leta 2023

3

Naša linija izdelkov Ego s proteini prejela pečat Izbran produkt leta. Gre za izbor slovenskih kupcev, gospodinjstev, ki že enajsto leto zapored nagrajuje sposobnost proizvajalcev, da prisluhnemo potrošnikom in njihovi izbiri. 

V raziskavi, ki jo v večini  47-ih držav sveta, kjer poteka izbor za Product of the Year, opravlja največje globalno raziskovalno podjetje NielsenIQ, je sodelovalo več kot 1.400 slovenskih kupcev. Panel vzorca kupcev je reprezentativen za splošno prebivalstvo Slovenije glede na starost, spol in regije.

Zaposlitveni oglasi LinkedIN (3)

 

»Naši novi jogurti Ego z dodanimi proteini so novost med slovenskimi mlečnimi izdelki, ki sledijo trendu izdelkom z dodanimi proteini. Zelo smo veseli, da so jim tudi slovenski kupci izkazali zaupanje. Pečat Izbran produkt leta, skupaj s priznanjem za najbolj inovativno živilo 2023 v skupini beljakovinskih izdelkov, ki nam ga je podelila strokovna javnost, je za nas signal, da so naši izdelki inovativni in kakovostni – izdelki, po katerih potrošniki radi posegajo,« je ob prejemu nagrade povedala Petra Žagar, vodja blagovnih znamk senior.

Čestitamo vsem sodelavcem, ki skrbijo za izvedbo od ideje do dostave na trgovske police!

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me