Imenovali smo ambasadorje vrednot

Ambasadorji 2

Ambiciozno, zavzeto in na preprost način so tri vrednote Ljubljanskih mlekarn in skupine Lactalis. Da bi še povečali njihovo prepoznavnost med sodelavci, smo s pomočjo nominacij izbrali 12 sodelavcev, ki so postali ambasadorji vrednot.

Ravnanje v skladu z vrednotami podjetja je eno od gonil našega uspeha. Tako so vsi novo zaposleni seznanjeni z njimi že ob prihodu, skozi različne aktivnosti pa naše sodelavce neprenehoma spodbujamo k ravnanju v skladu z njimi. S pomočjo nominacij smo tako prav posebej nagradili 12 sodelavcev, ki so bili izbrani za ambasadorje vrednot. Ti so poseben zgled vsem zaposlenim v Ljubljanskih mlekarnah, saj poosebljajo ravnanja, ki nas peljejo do skupnega cilja: zagotavljanje okusnih, zdravih in varnih mlečnih izdelkov za potrošnike vseh generacij.

SASA8396

Katere so vrednote Ljubljanskih mlekarn in skupine Lactalis?
Ambiciozno

Zastavljamo si visoke cilje, iščemo priložnosti in nenehne izboljšave, prepoznavamo področja za razvoj sebe in drugih, širimo znanje in izkušnje.

Zavzeto

Delujemo, kot da je podjetje naša last, ga podpiramo in ščitimo, sprejemamo odgovornost za svoja dejanja in iščemo poti, ne ovire.

Na preprost način

Delujemo praktično in učinkovito, komuniciramo jasno in odkrito, težavam pa se ne izogibamo, pač pa jih poskušamo rešiti.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me