Prejeli smo napredni certifikat Družbeno odgovoren delodajalec

_AV_5475

Zelo smo ponosni, da smo postali eno od 37 organizacij in podjetij v Sloveniji z naprednim certifikatom Družbeno odgovoren delodajalec, ki ga podeljuje zavod Ekvilib.

»To je dodatna potrditev za naše podjetje, da dobro skrbimo za sodelavce na vseh štirih področjih, ki smo jih certificirali, pa tudi širše. Prvi dokaz so seveda zadovoljni, motivirani in zavzeti sodelavci, ki našo skrb prepoznajo in cenijo,« je povedala Teja Stamać iz oddelka korporativnega komuniciranja, ki je napredni certifikat prevzela na slavnostni prireditvi.

Certificirani smo na štirih področjih:

  • Organizacijsko upravljanje
  • Usklajevanje zasebnega, družinskega in poklicnega življenja
  • Medgeneracijsko sodelovanje
  • Varnost in zdravje pri delu
B_AV_5685

Ljubljanske mlekarne, ki smo del največje mlekarske skupine na svetu Lactalis, smo stabilno in prepoznano razvojno podjetje, ki med svojimi sodelavci uživa zaupanje in pripadnost. To izvira predvsem iz odnosov med sodelavci in odnosa podjetja do sodelavcev. Zagotavljamo stabilnost in varnost zaposlitve in hkrati omogočamo razvoj, inovativnost in uresničevanje ciljev sodelavcev.

Namen in cilj certifikata je izboljšanje družbeno odgovornega upravljanja v organizacijah in podjetjih v Sloveniji v odnosu do zaposlenih. Ljubljanske mlekarne smo lastnik certifikata že od leta 2021.

 

Foto: Polona Avanzo

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me