SOGLASJE ZA FOTOGRAFIRANJE – Novoletna predstava z obiskom Dedka Mraza 2022

Pravni pouk v zvezi z obdelavo osebnih podatkov na dogodku Novoletna predstava z obiskom Dedka Mraza za otroke zaposlenih (2022)

Na Prijavnici za dogodek morate označiti sledeče:

soglašam/ne soglašam s tem, da družba Ljubljanske mlekarne d.o.o. zbira in obdeluje fotografije, na katerih je moj otrok za namene dokumentiranja dogodka in sicer Novoletne predstave z obiskom Dedka Mraza, ki bo potekal v organizaciji družbe Ljubljanske mlekarne d.o.o. za otroke zaposlenih, družba Ljubljanske mlekarne d.o.o. pa bo fotografije otroka uporabila za:

  1. Objavo na internih komunikacijskih kanalih družbe, kot so npr. LMnet, revija Kontakt, e-poštno obveščanje in oglasne deske.
  2. Objavo na družabnih omrežjih družbe Ljubljanske mlekarne d.o.o. (LinkedIn, Facebook, Twitter).
  3. Objavo na internih komunikacijskih kanalih skupine Lactalis (npr. Lactanews).

V nadaljevanju vam podajamo vse informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov za namen prijave na dogodek in za namen fotografiranja vaših otrok na dogodku v zvezi s pravicami glede varstva osebnih podatkov.

  1. Upravljavec osebnih podatkov za namen prijave na dogodek in njegove organizacije je družba Ljubljanske mlekarne d.o.o., Tolstojeva 63, 1000 Ljubljana.
  2. Kontaktni podatki pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov:­­­ dpo@info-hisa.si
  3. Nameni, za katere se osebne podatke obdeluje, pravna podlaga in rok hrambe:
    1. Namen obdelave je organizacija in dokumentiranje dogodka in sicer Novoletna predstava z obiskom Dedka mraza, ko bo potekal v organizaciji družbe Ljubljanske mlekarne d.o.o. za otroke zaposlenih.
    2. Obdelujejo se naslednji osebni podatki: vaše ime in priimek, vaš e-naslov, ime in priimek otroka, letnica rojstva otroka, fotografija.
    3. Pravna podlaga za obdelavo je privolitev (člen 6.1.a) GDPR.
    4. Podatke, ki se bodo obdelovali za ocenjevanje, bomo hranili 2 leti.
  4. Pravice posameznika: Pravico imate zahtevati dostop do vaših osebnih podatkov in osebnih podatkov vaših otrok, ki jih obdelujemo, pod pogoji iz člena 15 uredbe. Če podatki, ki jih hranimo o vas ali vaših otrocih, niso točni, lahko zahtevate njihov popravek. Ko so izpolnjeni pogoji, lahko zahtevate tudi izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave (glede pogojev se seznanite s členoma 17 in 18 uredbe). Če želite prenesti otrokove podatke drugemu upravljavcu, lahko uveljavljate pravico do prenosljivosti podatkov (glede pogojev se seznanite s členom 20 uredbe).
    Ker obdelava temelji na vaši osebni privolitvi, lahko kadar koli svojo privolitev prekličete. To storite tako, da svojo željo po preklicu sporočite na korporativno.komuniciranje@si.lactalis.com. Zahtevo v zvezi z vašimi pravicami lahko vložite pisno: dpo@info-hisa.si. V svoji zahtevi morate nujno navesti svoje identifikacijske podatke (ime, priimek, e-naslov), saj v nasprotnem primeru obravnava vaše zahteve ni mogoča. O vaši zahtevi bomo odločili brez nepotrebnega odlašanja. Vse zahteve posameznikov v zvezi z varstvom osebnih podatkov obravnavamo skladno z določbami uredbe (do besedila uredbe lahko dostopate tukaj).
    Če menite, da je prišlo do kršitve vaše pravice do varstva osebnih podatkov, lahko podate pritožbo pri Informacijskemu pooblaščencu, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana ali elektronsko na gp.ip@ip-rs.si.
  5. Profiliranje in avtomatizirano odločanje: v okviru organizacije in fotografiranja dogodka se ne izvaja profiliranje, niti ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me