Kremna pira z lisičkami

Kremna pira z lisičkami

Sestavine

  • olivno olje
  • 1 čebula
  • 250 g lisičk
  • 250 g pire
  • 50 g masla Mu Cuisine
  • 50 g kremfine Mu Cuisine
  • Peteršilj
  • Drobnjak
  • parmezana
  • sol
  • poper

Priprava

Na drobno nasekljamo čebulo in jo začnemo pražiti na olivnem olju. Lisičke očistimo in narežemo na lističe. Ko čebula postekleni dodamo piro in premešamo. Dolijemo vodo in dodamo lisičke, ter kuhamo na srednji temperaturi 20 minut. Vmes začinimo s soljo, poprom in peteršiljem. Ko voda povre dodamo košček masla in vmešamo kremfino. Po vrhu naribamo parmezan in svež drobnjak

Avtor: Taja Polovšak

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me