V okviru globalne čistilne akcije čistili pred svojim pragom

12

39 sodelavcev Ljubljanskih mlekarn, z direktorjem Tomažem Žnidaričem na čelu, je čistilo okolico ljubljanskega obrata za Bežigradom.

V polni opremi smo se sprehodili po Slovenski in Tolstojevi ulici, očistili pa smo tudi predel ob železniški progi ter skupaj odstranili 80 kg odpadkov.

Po lanskoletni čistilni akciji okolice Save pri Črnučah z Ekologi brez meja, smo se letos odločili počistiti pred svojim pragom. Majhna količina najdenih odpadkov je pokazatelj, da je naša okolica oziroma Ljubljana zelo čisto mesto, njeni prebivalci pa smo vestni pri odlaganju in ločevanju smeti.

 

14

Čistilno akcijo smo izvedli v okviru iniciative skupine Lactalis ob svetovnem dnevu čiščenja, ki že četrto leto zapored spodbuja 85.000 sodelavcev po vsem svetu, da se pridružijo svetovnemu gibanju za ohranjanje planeta nevladne organizacije Let’s Do It World.

Z veseljem smo doprinesli svoj delček v mozaik gibanja, katerega cilj je svet brez odpadkov. Ozaveščanje zaposlenih o Skrbi za okolje je del Lactalisove politike upravljanja z embalažo kot tudi pomembna aktivnost v okviru naše znamke družbene odgovornosti S posluhom za jutri.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me