Prejeli smo priznanje MEGA navdih 2022

SKK-2022-1-050

Ljubljanske mlekarne smo prejele priznanje MEGA navdih 2022 za dobro prakso medgeneracijskega sodelovanja v delovnem okolju; za projekt ‘Moč je v povezovanju’, ki ga je izpeljala naša ekipa v oddelku Upravljanje s kadri.

V našem podjetju aktivno gradimo mostove med zaposlenimi različnih starosti in naša prizadevanje je prepoznala tudi strokovna žirija. Podelitev priznanj MEGA 2022 je potekala 7. aprila na Slovenskem kadrovskem kongresu v Portorožu.

»Verjamemo, da povezovanje različnih generacij bogati organizacijsko kulturo in ustvarja dobro klimo med zaposlenimi. Ponosni smo, da smo za projekt ‘Moč je v povezovanju’ prejeli priznanje MEGA navdih 2022. V okviru projekta smo izvedli več kot 50 delavnic vrednot, komunikacije, digitalnih kompetenc, vodstvenih in strokovnih vsebin za vseh 600 zaposlenih, ki so iniciativo sprejeli kot priložnost za rast, izboljševanje komunikacije in medgeneracijsko povezovanje.« je povedal Teo Ferfolja, Kadrovski strokovni svetovalec.

SKK-2022-1-021

Gre za priznanje v okviru projekta Vsi zmagujemo, ko sodelujemo, katerega cilj je prispevati k večji ozaveščenosti vseh generacij o pomembnosti medsebojnega sodelovanja in vseživljenjskega učenja. Projekt in natečaj MEGA 2022 sofinancirata Republika Slovenija prek Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Evropska Unija prek Evropskega socialnega sklada. Podporniki projekta in natečaja so Gospodarska zbornica Slovenije, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije in Slovenska kadrovska zveza.

Priznanje MEGA navdih so poleg Ljubljanskih mlekarn prejela še podjetja: Iskra, Hisense Europe, Lek in Generali zavarovalnica.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me