Direktorica upravljanja s kadri v Ljubljanskih mlekarnah je Kadrovski manager leta

SKK-2022-1-039

Mateja Tišler, direktorica upravljanja s kadri v Ljubljanskih mlekarnah, je 7. aprila prejela prestižno priznanje Kadrovski manager leta 2022 za odličnost delovanja na kadrovskem področju.

Priznanje podeljujeta Planet GV v sodelovanju s Slovensko kadrovsko zvezo na Slovenskem kadrovskem kongresu #loveHR Summit, ki je letos potekal v Portorožu.

Mateja Tišler je v Ljubljanskih mlekarnah preobrazila oddelek upravljanja s kadri in tako aktivno prispevala k velikim spremembam v kulturi podjetja. Spodbuja odprto, dvosmerno in transparentno komunikacijo, ki omogoča pot reševanju zadev preden se ti oblikujejo v probleme.

 

Njena ekipa je vpeljala tudi številne novosti kot so: coaching, delavnice za gradnjo mehkih veščin zaposlenih, usposabljanja za krepitev strokovnih kompetenc ter programe Talent Pool, Drive, Connect & Grow, Moč je v povezovanju, Mlekarska akademija, digitalna izobraževanja in prenova plačnega sistema.

Med izvedenimi projekti je treba še posebej izpostaviti vzpostavitev Mlekarske akademije, s katero smo v Ljubljanskih mlekarnah uspešno znižali fluktuacijo sodelavcev v proizvodnji in raven kala iz naslova nekakovosti. Mlekarska akademija je izredno pomembna za Slovenijo, saj nadomešča praznino po zaprtjih Srednje šole za mlekarstvo in smeri »Mlekar« na Živilski srednji šoli. Mlekarska akademija daje tako dobre rezultate, da so jo znotraj skupine Lactalis razširili v več držav.

SKK-2022-1-008

Če hočeš narediti spremembo, potrebuješ dobro pripravljeno igrišče in pravo ekipo. V naši organizaciji imam oboje: zaupanje vodstva in odlične sodelavce. Nagrada je kakor gol – morda ga zadene eden, praznujejo in slavijo pa vsi v klubu. Tako bo tudi pri nas v Ljubljanskih mlekarnah,” je povedala ob prejemu priznanja.

S svojim zavzetim delom dviguje raven kadrovske stroke in je zato zgled ostalim stanovskim kolegom. Zato je bila izbrana za Kadrovskega managerja leta 2022.

Mateji iskreno čestitamo za ta odličen dosežek!

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me