Mu Athentikos je Izbran produkt leta!

Izbran produkt leta – spletna stran

Slovenski kupci so v raziskavi enega vodilnih svetovnih podjetij za raziskave NielsenIQ izbrali naše jogurte Mu Athentikos za Izbran produkt leta 2022.

Mu Athentikos v kilogramskem pakiranju je postal zmagovalec v kategoriji grški tip jogurta. Gre za največjo globalno raziskavo novosti, sprememb in inovacij izdelkov in storitev široke potrošnje, ki je bila v Sloveniji opravljena že 10 leto zapored.

Grški tip jogurtov Mu Athentikos so prepoznavni po svojem polnem okusu in kremasti teksturi. Kilogramsko družinsko pakiranje jogurta, ki je narejen iz mleka slovenskega porekla, pa ponuja še več različnih možnosti uporabe tega vsestranskega izdelka v kuhinji.

»Veseli smo, da so nam slovenski kupci izkazali zaupanje in za Izbran Produkt leta 2022 izbrali naš grški tip jogurta »Mu Athentikos, naravni jogurt; 1 kg«. To je za nas znak, da imamo inovativne in kakovostne izdelke, po katerih slovenski kupci z veseljem posežejo. Še posebej ponosni smo, da je bilo izbrano ravno pakiranje v kilogramskem vedru, ki prinese v gospodinjstva manj embalaže,« je o prejemu prestižne nagrade povedala vodja korporativnega komuniciranja Maja Kalan Pongrac.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me