Alpsko je ponosni sponzor slovenskih olimpijcev

Izdelek brez naslova

Ljubljanske mlekarne vneto navijamo za naše športnike, ki se te dni borijo za olimpijska odličja v Pekingu. Ponosni smo, da je Alpsko sponzor Olimpijskega komiteja Slovenije in podpornik odličnih slovenskih športnikov.

Naša priljubljena blagovna znamka Alpsko ima dolgo zgodovino podpiranja slovenskega športa. Leta 2010 smo postali osebni pokrovitelj smučarke Ilke Štuhec, ki je kot prva slovenska športnica in naša prva Alpska super junakinja dobila svojega avatarja. Deskar Žan Košir se je Ilki pridružil v sezoni 2013/2014, leta 2016 pa smo postali sponzorski partner Olimpijskega komiteja Slovenije.

Izdelek brez naslova (2)

V času 24. olimpijskih iger v Pekingu imamo v okviru komunikacijske kampanje Alpski super junaki tri animirane športnike: Ilko Štuhec, Žana Koširja in smučarsko tekačico Anamarijo Lampič. V podporo olimpijcem poteka nagradna igra, v kateri lahko sodeluje vsakdo, ki si na https://alpskisuperjunaki.si/ ustvari svojega avatarja in se tako pridruži naši navijaški družini.

Pionir in prvak slovenskega mleka Alpsko mleko je v naših gospodinjstvih nepogrešljiv že od leta 1967, ko je v Ljubljanskih mlekarnah nastala prva serija legendarnih tetrapakov trajnega Alpskega mleka. Da je mleko bogat vir beljakovin, mineralov in vitaminov, ki jih naše telo nujno potrebuje, vedo tudi slovenski vrhunski športniki. Zato si vsakodnevno z njim obogatijo svojo prehrano.

Avtor fotografij olimpijcev: Aleš Fevžer

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me