[NAGRADNA IGRA] Maxim Premium užitek

Maxim NI FB za na LM

Sodelujte v nagradni igri na Facebook strani Maxim Premium! Od 28. 5. do vključno 4. 6. 2021 v komentar pod objavo nagradne igre zapišite, v čem najbolj uživate. Srečni izžrebanec prejme paket izdelkov Maxim Premium.

 

Pravila in pogoje za sodelovanje si lahko ogledate spodaj.

Pravila in pogoji nagradne igre Maxim Premium užitek

1. člen: Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre za blagovno znamko Maxim Premium, je družba Ljubljanske mlekarne, d.o.o., Tolstojeva ulica 63, 1000 Ljubljana. Nagradna igra poteka na Facebook strani blagovne znamke Maxim. Izvajalec nagradne igre (za organizatorja Ljubljanske Mlekarne, d. o. o.) je Imago Bold, d.o.o., Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana.

Nagradna igra ni v nobeni povezavi z družbenim omrežjem Facebook (v nadaljevanju FB) in ni v nobenem primeru sponzorirana, podprta ali organizirana s strani FB. Prejemnik podatkov, ki jih daje na razpolago udeleženec, ni FB, ampak družba Ljubljanske mlekarne, d.o.o., kot upravljavec FB strani Maxim. Za vsebino nagradne igre je izključno odgovoren organizator – in ne FB. FB ne prevzame nobene odgovornosti v povezavi z nagradno igro.

2. člen: Trajanje in objava nagradne igre

Nagradna igra traja od 28. 5. 2021 do vključno 4. 6. 2021 do 23.59 ure. Nagradna igra bo objavljena na FB strani Maxim https://www.facebook.com/maximuzitek/?ref=page_internal z dnem 28. 5. 2021.

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri

V igri lahko sodelujejo uporabnice in uporabniki (v nadaljevanju: uporabnik) FB, ki:
– so fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, stare najmanj 18 let
– se strinjajo s pravili in pogoji za sodelovanje v igri, pri čemer se šteje, da se udeleženec z njimi strinja, ko skladno z določbami 4. člena teh pravil odda komentar, s čimer pristaja na vse pogoje v zvezi z igro in
– sprejema pravila FB,
(v nadaljevanju: udeleženec).

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju, izvajalcu in organizacijah, ki so neposredno povezane z nagradno igro in njihovi družinski člani (zakonec, zunajzakonski partner, partner v sklenjeni ali nesklenjeni partnerski zvezi, starš, otrok).
Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom izdelka ali storitve in je za udeležence brezplačno. Udeleženci sami nosijo vse stroške sodelovanja (kot npr. dostopa do svetovnega spleta, stroške prenosa podatkov …).

4. člen: Način sodelovanja v nagradni igri

Udeleženec v času trajanja nagradne igre, v komentar pod objavo nagradne igre zapiše svoj največji užitek.

5. člen: Nagradni sklad

1x paket izdelkov Maxim Premium (20 kos).
Skupna vrednost nagrade je 35 €.

6. člen: Izključitev udeleženca

Organizator in izvajalec si pridržujeta pravico, da v kateremkoli trenutku izključita udeleženca nagradne igre, v času trajanja igre, in sicer v naslednjih primerih:
– če udeleženec razširja sovražni, žaljiv ali kakršenkoli drug neprimeren govor,
– če se pojavi dvom o istovetnosti podatkov (lažni profil FB),
– če se ugotovi, da je udeleženec sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji igre,
– če obstaja sum, da je udeleženec prišel do nagrade z goljufijo.

7. člen: Potek izbora

Izmed vseh udeležencev bo naključno izžreban udeleženec, ki bo prejel nagrado. Izbor se bo izvedel v poslovnih prostorih družbe Imago Bold d. o. o., Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, 1. nadstropje, in sicer 7. 6. 2021 ob 12.00 uri.
Rezultati izbora so dokončni in pritožba nanje ni mogoča. Nagrada ni zamenljiva za druge nagrade in ni izplačljiva v gotovini.

8. člen: Objava nagrajenca

Ime nagrajenca bo objavljeno 7. 6. 2021 v sklopu FB objave nagradne igre.
Nagrajenec izrecno dovoljujejo objavo svojega imena, priimka in fotografij z morebitne podelitve nagrade na spletnih straneh organizatorja, na FB strani ali v morebitnih drugih medijih in družbenih omrežjih, za kar od organizatorja ne bo zahteval plačila ali odškodnine. Hkrati se odpoveduje pravici pregledovati, odobriti, nasprotovati kakršnemu koli načinu uporabe gradiva, uredniški izbiri ali videzu materiala.

9. člen: Obveznosti nagrajenca in prevzem nagrade

Prejemnik nagrade je po Zakonu o dohodnini (Ur. l. RS, št. 117/2006 s spremembami, v nadaljevanju ZDoh-2) davčni zavezanec, zato mora skladno z ZDoh-2 in Zakonom o davčnem postopku (Ur. l. RS, št. 117/2006 s spremembami, v nadaljevanju ZDavP-2) pred prevzemom nagrade organizatorju oziroma izvajalcu predložiti osebne podatke, navedene v 9. členu teh splošnih pogojev.
Organizator za prejemnika nagrade od vrednosti posamezne nagrade odvede akontacijo dohodnine v skladu z zgoraj citiranimi in drugimi veljavnimi predpisi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

Za prejemnika nagrade, katerih vrednost prejetih nagrad ne preseže 42,00 EUR (z vključenim DDV), je nagrada oproščena plačila dohodnine, zato organizator od podeljene nagrade ne odmeri in ne odtegne akontacije dohodnine. Nagrajenec bo o prejemu nagrade obveščen z zasebnim FB sporočilom.
Pogoj za izročitev nagrade je, da izžrebanec v roku 10 dni po prejemu obvestilu o izžrebanju pošlje naslednje osebne podatke: ime, priimek, naslov stalnega oziroma začasnega prebivališča, davčno številko, številko mobilnega telefona, in sicer kot odgovor na zasebno FB sporočilo.

Če se prejemnik nagrade na obvestilo o izžrebanju v roku 10 dni od prejema obvestila na to ne odzove in osebnih podatkov ne posreduje na način, kot to določa prejšnji odstavek, se šteje, da nagrade ne želi prevzeti. V tem primeru se nagrada ne podeli, organizator pa nima nikakršnih obveznosti niti do prejemnika nagrade niti katere koli druge osebe.
Prejemnik nagrade se lahko odpove nagradi v roku 7 dni od prejema obvestila, na način, da organizatorju pošlje podpisano pisno izjavo, da se odpoveduje nagradi. V tem primeru se nagrada ne podeli, organizator pa nima nikakršnih obveznosti niti do prejemnika nagrade niti katere koli druge osebe.

Nagrade bodo poslane po kurirski službi na naslov, ki ga bo nagrajenec poslal organizatorju. Stroške pošiljanja nagrade prevzame organizator.

10. Odgovornosti organizatorja

Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za:
– kakršnekoli posledice, ki bi jih udeleženec utrpel zaradi sodelovanja v nagradnem žrebanju,
– škodo, ki bi nastala kot posledica koriščenja nagrade v premoženju ali osebi nagrajenca ali katerekoli tretje osebe,
s čimer se udeleženec s sodelovanjem v tej nagradni igri izrecno strinja.

Odgovornost organizatorja za izgubljene pošiljke ali napačno navedene osebne podatke prejemnikov nagrade, kot tudi za obvestila o izžrebanju, ki niso bila prejeta na način, kot ga določajo ti splošni pogoji, je v celoti izključena.
Organizator ne prevzema nobenih drugih stroškov, povezanih z nagradno igro in posredovanjem nagrad prejemnikom nagrad, razen tistih, ki so opredeljena v teh splošnih pogojih.

11. člen: Zasebnost in varstvo podatkov

Organizator osebne podatke udeležencev obdeluje na temelju zakonitega interesa, da izvede nagradno igro – če udeleženec svojih osebnih podatkov ne posreduje, sodelovanje v nagradni igri po naravi stvari ni mogoče. Podatke organizator in po njegovih navodilih in pod njegovim nadzorom izvajalec uporabljata za preverjanje izpolnjevanja teh splošnih pogojev in za izvedbo izbire nagrajenca. Organizator in izvajalec osebne podatke nagrajenca (ime in priimek, naslov, davčno številko in telefonsko številko) obdelujeta:
– za namen predaje nagrade (izvajanje darilne pogodbe). Za ta namen organizator podatke hrani do 5 let od podelitve nagrade;
– za namen izpolnitve svojih davčnih zakonskih obveznosti (odmera in morebitno plačilo akontacije dohodnine, ter hramba dokumentacije za namen morebitnih davčnih nadzorov). Za ta namen organizator podatke nagrajencev hrani 10 let od predaje nagrade.

Osebne podatke, ki potujejo preko spletne strani obdelujejo tudi udeleženčev ponudnik storitev interneta kot samostojni upravljavci za lastne namene in v skladu z zakonodajo s področja elektronskih komunikacij (za namene posredovanja sporočil).

Udeleženci lahko kadarkoli zahtevajo dostop do podatkov, ki se nanašajo nanje, njihov popravek ter v zvezi s tem omejitev obdelave in ugovarjajo obdelavi za namen izvedbe nagradne igre, pri čemer se tak ugovor šteje kot odstop od sodelovanja v nagradni igri. Nagrajenci lahko zahtevajo dostop do podatkov, ki se nanašajo nanje, njihov popravek ter v zvezi s tem omejitev obdelave in imajo pravico do prenosljivosti podatkov. Pritožbeni oziroma nadzorni organ na področju varstva osebnih podatkov je Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije.
Pooblaščena oseba za varstvo podatkov (DPO) organizatorja je Info hiša d.o.o., Tehnološki park 19, Ljubljana, dosegljiva na naslovu: dpo@info-hisa.si. Svoje pravice v zvezi z osebnimi podatki lahko udeleženci uveljavljajo tako, da pišejo na naslov: dpo@info-hisa.si.

Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen izvajalcu nagradne igre, s katerim je sklenil ustrezno pogodbo o obdelavi podatkov ter davčnim organom za potrebe.

12. člen: Ostale določbe

S sodelovanjem v igri se šteje, da udeleženec s temi pravili soglaša ter dovoljuje uporabo posredovanih osebnih podatkov pod pogoji in na način določen s temi splošnimi pogoji.
Organizator si pridržuje pravico sprememb pravi. O vseh spremembah in novostih bo organizator udeležence obveščal z objavami na FB https://www.facebook.com/maximuzitek/?ref=page_internal.
O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator udeležence obveščal z objavami na FB https://www.facebook.com/maximuzitek/?ref=page_internal.
Ta pravila začnejo veljati z njihovo javno objavo. Pravila nagradne igre so v času trajanja nagradne igre objavljena na FB https://www.facebook.com/maximuzitek/?ref=page_internal
Za vse morebitne spore, nastale iz naslova nagradne igre, ki jih ni moč rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Ljubljani.

V Ljubljani, 27. 5. 2021
Ljubljanske mlekarne, d.o.o.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me