Na mladih (inženirkah in inženirjih) svet stoji

Postali smo strateško-razvojni partner projekta Inženirke in Inženirji bomo!

V Ljubljanskih mlekarnah verjamemo, da lahko številnim izzivom jutrišnjega dne prisluhnemo že danes. Verjamemo tudi, da to lahko dosežemo z vlaganjem v razvoj mladih talentov in s spodbujanjem njihove ustvarjalnosti v tehniških poklicih. Prav zato smo v letu 2021 postali strateško-razvojni partner projekta Inženirke in Inženirji bomo!

engineer-4915427_1920

Neprofiten projekt Inženirke in Inženirji bomo! mladim na zanimiv in interaktiven način približuje svet inženirstva, tehnike, naravoslovja in tehniških poklicev. S številnimi dogodki, predavanji in spletnimi vsebinami mlade spodbuja tudi k inovativnosti, obenem pa krepi medgeneracijsko povezanost in zavedanje o enakosti med spoloma.

Strateško-razvojnega partnerstva pri devet let trajajočemu projektu, ki je na svojih dogodkih navdušil že več kot 5600 mladih, se kot družbeno odgovorno in trajnostno naravnano podjetje v Ljubljanskih mlekarnah iskreno veselimo.

Ste vedeli, koliko tehnologov stoji za vašo skodelico mleka?

V Ljubljanskih mlekarnah poleg proizvodnih tehnologov zaposlujemo tudi tehnologe na področjih razvoja, vzdrževanja in energetike, ravnanja z odpadki in embalaže ter meroslovja.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me