Iz Ljubljane na Pokljuko: podpiramo svetovno prvenstvo v biatlonu

V Ljubljanskih mlekarnah s svojimi izdelki podpiramo pokljuško svetovno prvenstvo v biatlonu

IBU_WCH_2021_Pokljuka-infrastruktura-185

Biatlon je šport, ki odlikuje hitrost, zbranost in prilagodljivost tekmovalcev; vseeno pa občasno na najvišje stopničke postavi tiste, ki se jim nasmehne tudi kanček sreče. V mlekarstvu pa je za ohranjanje najvišjega rezultata pomembno kvečjemu nasprotno –nadzorovanje pogojev, natančnost in ponovljivost.

 

Vseeno pa se na svetovnem prvenstvu v biatlonu na Pokljuki, ki ga s svojimi izdelki podpiramo tudi v Ljubljanskih mlekarnah, v razburljivih športnih predstavah prepletajo prav te lastnosti, in dokazujejo, da so biatlon in mlečni izdelki zmagovalna kombinacija.

Foto: Matic Klanšek

IBU_WCH_2021_Pokljuka-infrastruktura-179

Najvišja kakovost, hranilnost in svežina izdelkov so cilji, ki si jih v Ljubljanskih mlekarnah vsakodnevno zastavljamo in hkrati dosegamo. Naši izdelki iz slovenskega mleka, ki vsebujejo obilico beljakovin, kalcija in vitaminov A, C, D, E, B1 in B2, tako niso priljubljeni le med širšo skupino potrošnikov, pač pa so njihovo kakovost prepoznali tudi organizatorji in udeleženci svetovnega prvenstva v biatlonu.

 

Naša podpora eni od letošnjih najpomembnejših športnih prireditev je začetek poti velikim dosežkom naproti, po kateri hodimo skupaj, z roko v roki.

Foto: Matic Klanšek

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me