Slovenski kupci so izbrali: imamo 2 Izbrana produkta leta 2021!

Mu Cuisine bio nepasirana skuta in Mu navadni čvrsti jogurt v 1l vedru sta Izbrana produkta leta 2021

POY MERCATOR 1200×1500 FEB21 V5

Vsako leto sredi februarja so kot zaključek največje nacionalne raziskave novosti izdelkov in storitev široke potrošnje objavljeni Izbrani produkti leta.

Ponosni smo, da sta med letošnjimi zmagovalci kar dva izdelka Ljubljanskih mlekarn: Mu Cuisine bio nepasirana skuta, 40% m.m., v kategoriji skut in Mu navadni čvrsti jogurt v 1l vedru s 3,5% m.m. v kategoriji jogurtov.

 

 

Zmagovalna skuta in jogurt razkrivata: kako poteka izbor za Izbrani produkt leta?

Že deveto leto zapored je podjetje Nielsen opravilo neodvisno nacionalno reprezentativno raziskavo med slovenskimi uporabniki. Anketiranci iz več kot 1000 slovenskih gospodinjstev so ocenjevali produkte na podlagi inovativnosti, atraktivnosti in nakupne namere in glasovali med 418 produkti iz več kot 50 različnih kategorij.

POY MERCATOR 1200×1500 FEB21 V6

Ko ustvarjamo izdelke, vedno poslušamo potrošnike. Spremljamo trende in raziskujemo, kaj je tisto, kar potrošniki iščejo. To je pripeljalo tudi do razvoja skute Mu Cuisine bio in kilogramskega čvrstega jogurta Mu.  Vsaka nagrada, ki jo z reprezentativnim vzorcem izglasujejo potrošniki, je za nas potrditev, da gremo v pravo smer. Takšna je tudi nagrada Izbrani produkt leta 2021.

 

Na zmago v razširjeni konkurenci izdelkov, ki se je od lanskega leta skoraj podvojila, smo lahko upravičeno ponosni, zaupanje slovenskih kupcev pa bomo z inovativnimi in kakovostnimi izdelki ohranjali tudi v prihodnje.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me