Skrivnost zmagovite kolesarske ekipe: izdelki Ljubljanskih mlekarn!

Ekipa Bahrain Victorious prisega na najkakovostnejše izdelke iz slovenskega mleka

Team Bahrain Victorious 2021

Kolesarska mrzlica niti v letu 2021 še ne pojenja. V času, ko so kolesarske ekipe že začele s prvimi treningi, tudi njihove podporne ekipe ne počivajo, temveč pilijo vse najmanjše podrobnosti pri načrtovanju sezone. Ena od njih, na prvi pogled majhna, a za vrhunskega športnika izredno pomembna, je tudi izbira prehrane.

Najvišja kakovost, hranilnost in svežina izdelkov so cilji, ki si jih v Ljubljanskih mlekarnah vsakodnevno zastavljamo in hkrati dosegamo. Naši izdelki iz slovenskega mleka, ki vsebujejo obilico beljakovin, kalcija in vitaminov A, C, D, E, B1 in B2, tako niso priljubljeni le med širšo skupino potrošnikov, pač pa so njihovo kakovost prepoznali tudi nutricionisti ene najuspešnejših kolesarskih ekip na svetu.

Foto: @bettiniphoto

Bahrain Victorious 2021

Prav zato smo ob začetku nove sezone v Ljubljanskih mlekarnah z veseljem sprejeli mesto produktnega sponzorja kolesarske ekipe Bahrain Victorious, v kateri ob mednarodno pestri zasedbi sodelujejo tudi trije izvrstni slovenski kolesarji; Matej Mohorič, Domen Novak in Jan Tratnik.

Rdeče-črni so se v minulih dneh mudili v španski Alteji, kjer so se poglobljeno pripravljali na novo sezono. Izdelki Ljubljanskih mlekarn bodo ekipo Bahrain Victorious spremljali tudi po končanih dvotedenskih pripravah; v njihovi mobilni kuhinjski enoti bodo na jedilniku na vseh največjih kolesarskih dirkah sveta.

Foto: @bettiniphoto

Kateri izdelki bodo v letu 2021 na mizi Mateja Mohoriča, Domna Novaka, Jana Tratnika in ostalih vrhunskih kolesarjev ekipe Bahrain Victorious?

  • Alpskemu, pionirju in prvaku slovenskega mleka, zaupajo tudi najbolj izkušeni športni nutricionisti. V ekipi Bahrain Victorious prisegajo na Alpsko mleko brez laktoze z 1,5 % m. m. in na Alpsko mleko z 0,5 % m. m.
  • Sveži siri teknejo vsem, kolesarje pa bosta še posebej razveselila izdelka iz družine Mu Cuisine: lahka skuta in mozzarela Grande Napoli.
  • Največ raznolikosti najdemo med izbranimi jogurti; poleg naravnih jogurtov Ego in Mu z 1,3 % m. m. so nutricionisti na jedilnik vključili še številne sadne jogurte Mu z najrazličnejšimi okusi od banane do gozdnih sadežev.
bahrein_charly_2101_120

V nadaljevanju sezone pa bo chef Vlado Hrvatin razkril še nekatere ostale skrivnosti v prehrani zmagovite kolesarske ekipe. Navijajmo skupaj!

 

Foto: @charlylopezph

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me