Za nami je sklepni dogodek izbora tovarna leta 2020

Kot prejemnik naziva tovarna leta 2019 smo Ljubljanske mlekarne gostile letošnji sklepni dogodek izbora najboljšega slovenskega proizvodnega podjetja Tovarna leta 2020, ki ga organizira Časnik Finance. Zaradi trenutnih zdravstvenih razmer smo dogodek preselili v spletno obliko, kar pa nikakor ne zmanjšuje pomembnosti dogodka in teže te nagrade.

Naziv tovarna leta 2020 je bil podeljen podjetju BSH Hišni aparati Nazarje. »To družbo smo izbrali, ker se poleg po vseh procesih, ki jih izvaja v skladu z zahtevami industrije 4.0, odlikuje še po tem, da se oskrbuje z zeleno energijo,« je povedal predsednik komisije Anton Papež.

Strokovno komisijo, ki je po predstavitvi finalistov izbrala zmagovalca, so poleg predsednika komisije sestavljali še Sašo Keleman, izvršni direktor SID banke, Stane Merše, vodja Centra za energetsko učinkovitost pri Institutu Jožefa Stefana, in predstavnica tovarne leta 2019 Valerija Širovnik, direktorica našega ljubljanskega obrata.

tovarna leta 2020

Med posvetom strokovne komisije je potekal pogovor z direktorjem Ljubljanskih mlekarn Tomažem Žnidaričem, ki je med drugim dejal, kako pomembno je nagrada tovarna leta prispevala h krepitvi naše korporativne znamke, k pripadnosti in lojalnosti zaposlenih ter ugledu in prepoznavnosti med dobavitelji, potrošniki in potencialnimi zaposlenimi.

Letos je izbor potekal tretje leto zapored, za naziv pa se je potegovalo pet podjetij. Partner pri izboru tovarne leta je družba KPMG poslovno svetovanje, ki na podlagi ključnih kazalnikov v prijavah izbrana podjetja obišče, si ogleda njihovo proizvodnjo in določi finaliste. Med slednje je letos uvrstila še podjetji Hella Saturnus Slovenija in Intra lighting.

Čestitkam prejemniku naziva tovarna leta 2020 se pridružujemo tudi v Ljubljanskih mlekarnah.

 

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me