Premagaj vroče poletje z novim Foksi sladoledom!

OKS-foksi-sladoled_web_social-fb

Ljubljanske mlekarne smo skupaj z Olimpijskim komitejem Slovenije ponovno združile moči in na tržišče poslale nov izdelek, ki je primeren za sladokusce vseh starosti. To poletje vam bo družbo delal Foksijev sladoled, ki je ”najboljši, najbolj prijazen, najbolj razigran in najbolj lisjaški sladoled” vseh časov!

Skrivnost Foksijevega sladoleda je prav njegov zmagovalni recept: ščepec vanilje, kakavov preliv in cela gora športnega duha! Sladoled je primeren za odrasle in otroke, vse ljubitelje športa in tiste, ki se radi sladkajo medtem, ko spremljajo naše športnike in športnice ali pa se sami podijo za žogo, tečejo po domačih hribih in gozdovih, plavajo ali se sprehajajo.

Lisjak Foksi je uradna maskota Olimpijskega komiteja Slovenije in kot pravi navijač je del vseh športnih tekmovanj pod okriljem krovne športne organizacije. Odlikujejo ga olimpijske vrednote, ki so skupne vsem ljubiteljem športa in vrhunskim športnikom – prijateljstvo, odličnost in spoštovanje.

Prav to so cilji, ki jih pomagamo zasledovati Olimpijskemu komiteju Slovenije z lansiranjem novega izdelka, ki ponosno nosi lisjakovo ime. Foksijev sladoled je tako že drugi izdelek, ki smo ga skupaj z Olimpijskim komitejem Slovenije zasnovali za vse ljubitelje mlečnih in slastnih izdelkov. Potrošniki slasten ”lisjaški sladoled” lahko kupite v vseh prodajalnah po Sloveniji, od najboljšega soseda do prvega bencinskega servisa.  Prepričani smo, da vas klasični okus vanilje s kakavovim oblivom ne bo pustil ravnodušne.

Želimo vam super poletje z olimpijskim Foksi sladoledom!

 

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me