Moja risba. Moje mleko. Moja pomoč.

Kakšna je pot Alpskega mleka ali jogurta Mu od kravice na slovenski kmetiji do vaše mize? Povprašajte otroke, oni zagotovo vedo. In medtem, ko vam pripovedujejo, naj to mlečno pot še narišejo. Skupaj bomo naredili dobro delo.

Moja risba banner 1920×1080

Dragi starši in otroci,

verjamemo, da si težko predstavljate dan brez skodelice Alpskega mleka, najljubšega jogurta Mu ali sladkanja s slastnim sladoledom Planica. V Sloveniji imamo srečo, da krave na kmetijah priskrbijo toliko mleka, da se nam ni treba bati, da bi ga zmanjkalo.

V Ljubljanskih mlekarnah radi pomagamo in vemo, da ste takšni tudi vi, zato predlagamo, da tokrat združimo moči. Za vas in vaše najmlajše imamo prav poseben dobrodelen izziv.

Moja risba banner 1920×1080

Kakšen?
Mala malica, bodo rekli otroci.

Narišite pot Alpskega mleka ali jogurta Mu od kravice na slovenski kmetiji do vaše mize, fotografijo risbe pa do 30. aprila 2020 opremite s ključniki #slovenskomleko, #mu in #alpsko in jo kot javno objavite na družbenih omrežjih. Vaša objava mora biti nastavljena kot javna, saj je sicer ne bomo mogli prešteti, lahko pa nam jo tudi pošljete: kot zasebno sporočilo na Facebooku, Twitterju ali LinkedInu ali prek elektronske pošte info@l-m.siLjubljanske mlekarne bomo od vsake objavljene risbe donirale 10 izdelkov organizacijam, ki potrebujejo našo pomoč.

Za navdih pri ustvarjanju najprej poslušajte Zgodbico o kravici Berti in njenem mleku. Za spodbudo pa prisluhnite reperju Zlatku

Vaša risba. Vaše mleko. Vaša pomoč. Hvala.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me