15 tisoč izdelkov za pomoč tistim, ki skrbijo za ranljive skupine ljudi

V Ljubljanskih mlekarnah se zavedamo, da je v času spopadanja s pandemijo koronavirusa posluh za ljudi še posebej stopa v ospredje. Slovenski kmetje nam še naprej vsakodnevno zagotavljajo sveže mleko, zaradi česar lahko tudi sami nemoteno izpolnjujemo naše poslanstvo, preskrbo potrošnikov z mlekom in mlečnimi izdelki. Svoj doprinos k boljšemu jutri pa v teh dneh udejanjamo tudi s številnimi donacijami zdravstvenim ustanovam, domovom za ostarele, humanitarnim zavodom in drugim. V zadnjem mesecu dni smo preko 25 organizacijam donirali skoraj 15 tisoč izdelkov naših blagovnih znamk. Podprli smo tudi Društvo za nenasilno komunikacijo, ki je vzpostavilo 24-urno številko za žrtve nasilja. 

kolaz_donacij

Z izdelki Ljubljanskih mlekarn, kot so Alpsko mleko, jogurti Mu, sladoledi Planica in drugi, smo v zadnjem času razveselili zaposlene in oskrbovance slovenskih bolnišnic, univerzitetnih kliničnih centrov, domov za ostarele, humanitarnih ustanov in socialnih zavodov ter tudi pripadnike slovenske vojske in policije. Tako kot se naše sodelavke in sodelavci v trenutnih razmerah trudijo, da na trgovske police redno dostavljamo izdelke, tudi zaposleni v omenjenih ustanovah vsak na svoj način prispevajo k boljšemu jutri za številne ljudi.

Zrtve nasilja banner 940×788

Poleg donacij v času pandemije pa nadaljujemo tudi s podporo dolgoletnim partnerjem po vsej Sloveniji, med drugim tudi varnim hišam, materinskim domovom in kriznim centrom, ki jim že več kot desetletje vsako leto podarimo kar 30 tisoč litrov Alpskega mleka. V času epidemije pozdravljamo iniciativo Društva za nenasilno komunikacijo, ki je v teh dneh vzpostavilo 24-urni klicni center za žrtve nasilja v partnerskem odnosu. Na njih se lahko v primeru stiske obrnete na telefonski številki 031 770 120.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me