Nov super junak v deželi Alpsko

Žan Košir, naš najuspešnejši deskar na snegu in trikratni dobitnik olimpijske medalje, je dobil svojega animiranega virtualnega dvojnika. Alpski super junak Žan se je v domišljijskem svetu Alpskega mleka pridružil priljubljeni Alpski super junakinji Ilki, ki ga je pred dnevi tudi najavila na družbenih profilih.

ASJZan_1920x1080px0

Ljubljanske mlekarne z blagovno znamko Alpsko mleko nadaljujemo že šest let trajajoče sodelovanje z Žanom Koširjem, ki se je pričelo v sezoni 2013/2014. V naslednji sezoni je Žan kot prvi Slovenec osvojil veliki kristalni globus za slovensko deskanje, ob tem pa na OI v Sočiju osvojil srebrno (paralelni slalom) in bronasto (paralelni veleslalom) medaljo. V svetovnem pokalu je doslej osvojil 15 uvrstitev na zmagovalni oder.

 »Vse ovire v življenju lahko premagaš. Ko stvari vzameš v svoje roke, ko verjameš … Takrat je vse mogoče. Takrat dobiš posebno moč,« so besede, s katerimi se po vzoru super junakinje Ilke v animiranem videu poistoveti tudi deskarski šampion, ki ravno v teh dneh obeležuje dve leti od zadnjega olimpijskega uspeha, ko je v Pjongčangu osvojil bronasto medaljo v paralelnem veleslalomu.

ASJ_Ilka_Zan_1920x1080px

»Žan Košir velja za inovatorja v deskarski tehniki, je šampion, ki si želi postati prvi deskar s štirimi olimpijskimi medaljami. Po vznemirljivi izkušnji z animirano zgodbo Ilke Štuhec smo se domišljijskemu svetu Alpskega mleka odločili priključiti novega super junaka,« je povedala Alja Učakar, vodja marketinga blagovnih znamk pri Ljubljanskih mlekarnah, kjer so ob individualnih sponzorstvih obeh omenjenih športnikov tudi sponzorji olimpijske reprezentance Slovenije.

Tako Žana sedaj lahko “srečate” v trgovinah, spremljate prek družbenih profilov Alpsko (Facebook in Twitter), vabi pa vas tudi k sodelovanju v nagradnem kvizu, ki poteka prek Facebook Messengerja in v katerem lahko novega super junaka bolje spoznate. Klepetalni roboti pa vam omogočajo, da se z Žanom kar neposredno pogovorite o njegovih junaških dogodivščinah.

 

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me