Med Izbranimi produkti leta tri skupine izdelkov Ljubljanskih mlekarn

Nagrado Izbran produkt leta 2020 so prejele linija svežih izdelkov Alpsko, sladoledi Planica in islandski skyr Siggi’s. Izmed 200 izdelkov je po ožjem izboru priznanje prejelo 34 izdelkov, ki so jih izbrali slovenski potrošniki.

V raziskavi, ki jo izvaja mednarodna raziskovalna hiša Nielsen, so kupci ocenjevali inovativnost in privlačnost izdelkov in podali oceno o svoji nakupni nameri. H končnim rezultatom izbora je letos drugič zapored doprineslo tudi testiranje izdelkov med kupci na domu v vsakdanjem življenju.

Priznanje se sicer podeljuje novim, izboljšanim, spremenjenim ali inovativnim izdelkom, ki so se na slovenskem trgu pojavili pred manj kot 18 meseci. Letos je izbor v Sloveniji potekal osmič zapored, nagrajenih pa je bilo 18 različnih proizvajalcev v 34 kategorijah.

Vodja razvoja Mateja Juvančič na podelitvi nagrad Izbran produkt leta 2020.

Izbran produkt leta je največja svetovna nagrada za trženje inovacij, ki jo izglasujejo potrošniki. Ustanovljena je bila v Franciji leta 1987, trenutno pa deluje v več kot 45 državah po vsem svetu z namenom voditi potrošnike do najnovejših izdelkov na trgu in nagraditi proizvajalce za kakovost in inovativnost na področju izdelkov in trženja.

Pečat izbran produkt leta je podprt z glasovi slovenskih gospodinjstev in tako zaupanja vreden nakupni nasvet. Je univerzalen in verodostojen znak potrošniškega glasu in izbire ter prepoznavnosti.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me