[ZAPOSLIMO] Sistemski inženir na področju industrijske avtomatike

sistemski_inzenir

Ljubljanske mlekarne z zavzetimi in ambicioznimi sodelavci že šest desetletij krojimo mlečni trg v Sloveniji. Tudi danes kot del skupine Lactalis, največje mlekarske industrije, zasledujemo in ustvarjamo trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov.

Ustvarjajte nove uspešne zgodbe z nami in se nam pridružite kot

sistemski inženir na področju industrijske avtomatike.

V naš tim vabimo sodelavca, ki ima dobro razvite analitične, programerske in organizacijske veščine, je pripravljen na osvajanje novih znanj, skupinsko delo in prevzemanje odgovornosti. Pogoji za prijavo so končana 6/2. stopnja izobrazbe, smer elektrotehnike, znanja na področju Siemens krmilniških sistemov, programiranja v Step7 in TIA portal, poznavanje gradnje HMI panelnih aplikacij in SCADA sistemov, branje elektro načrtov. Zaželeno je poznavanje potreb tehnoloških procesov v prehrambni industriji in vsaj 2 leti delovnih izkušenj na omenjenih področjih. Obvezno je znanje angleščine.

Vaše naloge in odgovornosti bodo:

  • Vzdrževanje procesnih sistemov avtomatizacije
  • Nadgrajevanje krmilniških sistemov
  • Nadgrajevanje in vzdrževanje SCADA sistemov
  • Pomoč pri vzdrževanju avtomatiziranih strojev
  • Sodelovanje pri novih investicijah

Delo bo potekalo v dopoldanski izmeni.
Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in poskusnim delom.

V kolikor vas veseli dinamično delo v mednarodnem podjetju, kjer poskrbimo za strokovni in karierni razvoj ter izpolnjujete navedene pogoje, bomo veseli vaše prijave do vključno 8. 7. 2019 prek portala mojedelo.com ali kadri@l-m.si (v zadevo vpišite naziv delovnega mesta).

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me