[ZAPOSLIMO] Vodjo blagovne znamke

kadri

Ljubljanske mlekarne z zavzetimi in ambicioznimi sodelavci že šest desetletij krojimo mlečni trg v Sloveniji. Tudi danes kot del skupine Lactalis, največje mlekarske industrije, zasledujemo in ustvarjamo trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov.

Če ob besedi jogurt pomislite na Mu, če v Planici namesto v skakalnico strmite v skrinje s sladoledom in ob kozarcu mleka sanjarite o Alpah … Ste na pol poti k nam. Kultne blagovne znamke sanjajo, da bi vas spoznale. Največja slovenska mlekarna išče zavzeto sodelavko ali sodelavca, ki bo pomagal cediti (med in) mleko. Postanite

vodja blagovne znamke.

V naš tim marketinga vabimo sodelavca, ki ima dobro razvite komunikacijske, predstavitvene in organizacijske veščine, je pripravljen na skupinsko delo in prevzemanje odgovornosti. Pogoji za prijavo so končana 6/2. stopnja izobrazbe – smer tržno komuniciranje, ekonomija-trženje ali druga ustrezna smer, dobro znanje angleškega jezika ter vsaj tri leta izkušenj na področju marketinga in/ali vodenja blagovnih znamk.

Vaše naloge in odgovornosti bodo: 

  • raziskovanje in analiza tržnih trendov,
  • sooblikovanje celostne strategije blagovne znamke,
  • sodelovanje v razvoju inovacij in lansiranje novih izdelkov na trg,
  • priprava tržno-komunikacijskih aktivnosti za blagovno znamko,
  • priprava predlogov cenovnega pozicioniranja blagovne znamke,
  • spremljanje prodaje in profitabilnosti blagovne znamke.

Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in poskusnim delom.

V kolikor vas veseli dinamično delo v mednarodnem podjetju, kjer poskrbimo za strokovni in karierni razvoj, ter izpolnjujete navedene pogoje, bomo veseli vaše prijave do vključno 7. 5. 2019 prek portala mojedelo.com ali kadri@l-m.si (v zadevo vpišite naziv delovnega mesta).

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me