[ZAPOSLIMO] Samostojni referent v prodaji (m/ž)

Postanite del ekipe Ljubljanskih mlekarn

Ljubljanske mlekarne z zavzetimi in ambicioznimi sodelavci že šest desetletij krojimo mlečni trg v Sloveniji. Tudi danes kot del skupine Lactalis, največje mlekarske industrije, zasledujemo in ustvarjamo trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov.

V naš tim vabimo sodelavca oz. sodelavko, ki ima dobro razvite komunikacijske in organizacijske veščine, je natančen in pripravljen na skupinsko delo: samostojni referent v prodaji (m/ž)

Pogoji za prijavo so končana 5. stopnja strokovne izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri z najmanj letom dni delovnih izkušenj ter napredna informacijska znanja (MS Office).

Vaše naloge in odgovornosti bodo:

  • prijave na javne razpise,
  • vnašanje podatkov v informacijski sistem,
  • zbiranje podatkov in pripravljanje krajših analiz in poročil,
  • komuniciranje s strankami in sodelavci in
  • opravljanje pisarniških del.

Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in poskusnim delom. Kraj zaposlitve je Ljubljana.

V kolikor vas veseli dinamično delo v mednarodnem podjetju, kjer poskrbimo za strokovni in karierni razvoj ter izpolnjujete navedene pogoje, bomo veseli vaše pisne ponudbe z življenjepisom in opisom delovnih izkušenj do vključno 5. aprila 2019 prek portala mojedelo.com ali kadri@l-m.si (v zadevo vpišite naziv delovnega mesta).

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me