[ZAPOSLIMO] Strokovni sodelavec za področje kemije

 

Ljubljanske mlekarne z zavzetimi in ambicioznimi sodelavci že šest desetletij krojimo mlečni trg v Sloveniji. Tudi danes kot del skupine Lactalis, največje mlekarske industrije, zasledujemo in ustvarjamo trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov.

Ustvarjajte nove uspešne zgodbe z nami in se nam pridružite kot

strokovni sodelavec za področje kemije (m/ž)

v analiznem laboratoriju za živila v oddelku Kakovost in okolje.

V naš tim vabimo sodelavca, ki je strokoven, inovativen in zanesljiv. Ima dobro razvite komunikacijske, organizacijske veščine. Pomembno je tudi, da dobro sodeluje, obvladuje spremembe in je pripravljen na prevzemanje odgovornosti.

Pogoji za prijavo so končana VI/2 ali VII. stopnja izobrazbe živilstva, kemije, kemijske tehnologije, biokemije ali druge sorodne smeri. Zaželene so izkušnje na podobnem delovnem mestu.

Vaše naloge in odgovornosti bodo:

  • Strokovno vodenje laboratorijev na področju kemije,
  • določanje, nadziranje in izvajanje sistema in postopkov vzdrževanja in kalibriranja laboratorijske opreme v vseh laboratorijih,
  • planiranje in izvajanje medlaboratorijskih primerjav za področjekemije,določanje in nadziranje postopkov in pogojev ustreznosti laboratorijskega okolja,
  • ažurno poročanje o rezultatih kalibracijskih postopkov,
  • skrb za varnost pri delu ine kologijo v koordinaciji z ustreznim referatom,
  • odgovornost za strokovno usposobljenost analitikov za področje kemije.

Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in poskusnim delom šest mesecev.

V kolikor vas veseli dinamično delo v mednarodnem podjetju, kjer poskrbimo za strokovni in karierni razvoj ter izpolnjujete navedene pogoje, bomo veseli vaše prijave do vključno 18. 03. 2019 prek portala mojedelo.com ali kadri@l-m.si (v zadevo vpišite naziv delovnega mesta).

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me