Jogurti Mu Natur so izbran produkt leta

Izbran produkt leta je največja svetovna nagrada, o kateri glasujejo potrošniki. Potrošnike vodi do najnovejših izdelkov na trgu in nagrajuje proizvajalce za kakovost in inovativnost na področju izdelkov in trženja.

Letos so v Sloveniji proizvajalci za raziskavo nominirali 164 izdelkov. »Že sam podatek, da smo letos imeli 32 kategorij in 23 proizvajalcev zmagovalcev, govori o tem, da smo na pravi poti, da ustvarjamo sinergijski učinek s potrošniki. To je sedmo leto, odkar delujemo na slovenskem trgu, in z gotovostjo lahko trdimo, da smo prepoznavni tako med proizvajalci kot med potrošniki, ki so najpomembnejši element tega projekta in raziskave,« je izjavil Gregor Gorenc, direktor podjetja Izbran produkt leta.

Slovenski kupci so v letošnji raziskavi v kategoriji sadnih jogurtov brez sladkorja ali sladil izbrali jogurte Mu Natur za izbran produkt leta 2019.

Kupci so ocenjevali inovativnost in atraktivnost izdelkov in podali oceno o svoji nakupni nameri. Končno oceno pa je prvič v Sloveniji dalo testiranje izdelkov v domačem okolju. Raziskavo za izbran produkt leta že vrsto let uspešno izvaja priznana mednarodna raziskovalna hiša Nielsen.

Ko smo zasnovali jogurte Mu Natur, smo imeli v mislih prav želje kupcev: ti si želijo naravne sestavine, brez aditivov, barvil in brez dodanega sladkorja. Nagrado izbran produkt leta razumemo kot sporočilo kupcev, da je bila naša ideja prava in da so z jogurti Mu Natur dobili natanko tisto, kar so si želeli.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me