[ZAPOSLIMO] Iščemo programerja za informacijski sistem.

laptop

Ljubljanske mlekarne z zavzetimi in ambicioznimi sodelavci že šest desetletij krojimo mlečni trg v Sloveniji. Tudi danes kot del skupine Lactalis, največje mlekarske industrije, zasledujemo in ustvarjamo trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov. Ustvarjajte nove uspešne zgodbe z nami in se nam pridružite kot

programer za informacijski sistem (m/ž).

V naš tim sodelavcev vabimo strokovnjaka, ki samoiniciativno in samostojno rešuje izzive, je odgovoren, vesten ter komunikativen in odlično sodeluje v timih.

Vaše naloge bodo razvoj, testiranje in vzdrževanje programov, vmesnikov in poročil v SAP ABAP Workbench, ter aplikacij v drugih tehnologijah in izdelava programske dokumentacije.

Delo bo potekalo v Ljubljani. Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas s polnim delovnim časom. V kolikor vas veseli dinamično delo v mednarodni ekipi strokovnjakov, kjer nudimo možnost strokovnega razvoja in izpopolnjevanja, bomo veseli vaše pisne ponudbe z življenjepisom, opisom delovnih izkušenj in dokazili o strokovni izobrazbi in ostalih usposabljanjih prek elektronske pošte kadri@l-m.si do 23. januarja 2019.

      Strokovne izkušnje in znanja, ki jih potrebujete: 

  • končana 6. ali 7. stopnja matematične in/ali računalniške smeri,
  • dobro znanje SQL-a,
  • dobro poznavanje katerega od programskih jezikov (ABAP, C++, C#, PHP, Java, Python)
  • in aktivno znanje angleškega jezika.Prednost imajo kandidati z znanjem in izkušnjami pri delu z DTS in SSiS na strežniku MS SQL. Prav tako so dobrodošle izkušnje s sistemom SAP, programiranjem in spletnimi tehnologijami.

 

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me