[ZAPOSLIMO] Referent v oddelku Javni razpisi in ustanove

puzzle-pieces-2648214_1920

Postanite del ekipe
Ljubljanskih mlekarn 

Ljubljanske mlekarne z zavzetimi in ambicioznimi sodelavci že šest desetletij krojimo mlečni trg v Sloveniji. Tudi danes kot del skupine Lactalis, največje mlekarske industrije, zasledujemo in ustvarjamo trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov.

Ustvarjajte nove uspešne zgodbe z nami in se nam pridružite kot

Referent v oddelku Javni razpisi in ustanove (m/ž)

V naš tim vabimo sodelavko oz. sodelavca, ki ima dobro razvite komunikacijske in organizacijske veščine, je natančen in odlično sodeluje v timih.

Pogoji za prijavo so končana 5. stopnja strokovne izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri z najmanj letom dni delovnih izkušenj ter poznavanje dela z računalniškimi programi MS Office.

Vaše naloge in odgovornosti bodo:

  • vnašanje podatkov v informacijski sistem,
  • zbiranje podatkov in pripravljanje krajših analiz in poročil,
  • komuniciranje s strankami in sodelavci in
  • opravljanje pisarniških del.

Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in poskusnim delom. Kraj zaposlitve je Maribor.

V kolikor vas veseli dinamično delo v mednarodnem podjetju, kjer poskrbimo za strokovni in karierni razvoj ter izpolnjujete navedene pogoje, bomo veseli vaše pisne ponudbe z življenjepisom in opisom delovnih izkušenj.

Prijavite se prek portala mojedelo.com ali na e-naslov kadri@l-m.si (v zadevo vpišite naziv delovnega mesta) do vključno 20. decembra 2018.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me