Z embalažo Tetra Pak do robčkov

eko_iniciativa

Poznate embalažo Tetra Pak? Narejena je iz kartona, ki ga izdelujejo iz lesa, naravnega in obnovljivega vira, pri njeni izdelavi pa uporabljajo pretežno obnovljive vire energije.

Kar 75 % embalaže Tetra Pak je narejene iz kartona, ki ga je mogoče reciklirati. Kako to poteka? Embalažo Tetra Pak po uporabi odložimo v rumeni zabojnik. Ker je ločeno zbrana, jo v papirnicah lahko reciklirajo in iz nje izdelajo nove uporabne izdelke, kot so reciklirani robčki in brisačke. Na ta način karton iz embalaže kroži v več različnih izdelkih, s čimer pripomoremo k ohranjanju lesa, dragocenega naravnega vira.

Decembra z nakupom izdelkov v embalaži Tetra Pak do brezplačnih 10 paketov recikliranih robčkov

  • V hipermarketu Mercator kupite hkrati 5 izdelkov Ljubljanskih mlekarn (Alpsko mleko, sveži izdelki Mu) ali Dane (sokovi, nekaterji, pijače) v 0,75-, 1- ali 1,5-litrski embalaži Tetra Pak.
  • Shranite račun oziroma kupon, ki se ob nakupu izpiše na računu.
  • Darilo prevzemite na informacijskem pultu ali tik tak blagajni s predložitvijo računa.

Aktivnost nagrajevanja nakupov poteka v vseh hipermarketih Mercator od 30. 11. do 30. 12. 2018 oziroma do razdelitve vseh daril. Darilo prejmete na info pultu ali tik tak blagajni ob predložitvi kupona, ki se izpiše na računu ob nakupu. Število daril je omejeno.

Partnerji akcije so Ljubljanske mlekarne, Dana, Eko iniciativa, Mercator in Tetra Pak. 

 

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me