Prijavi se za štipendijo in študiraj v Franciji

stipendija_francija

Bi se za dve leti odpravil/a raziskovat Francijo, deželo z bogato tradicijo predelovanja mleka?

Ljubljanske mlekarne, član skupine Lactalis, razpisujemo mednarodno štipendijo za dveletni magistrski študij na področju mlečne industrije na Visoki šoli za kmetijstvo (L’Ecole Supérieure D’Agricultures – ESA) v francoskem mestu Angers. Program je zasnovan tako, da se prepletata teorija na podiplomskem študiju in praksa v proizvodnih obratih skupine Lactalis.

Pogoji

  • Imaš diplomo (zaključena I. bolonjska stopnja) in vsaj 1 leto študija na II. bolonjski stopnji biotehniške (programi agronomije, znanost o živalih, živilstvo) ali veterinarske fakultete?
  • Si pripravljen/a na dveletni študij in delo v tujini?
  • Imaš rad/a nove izzive in si želiš razviti nove sposobnosti?
  • Parlez-vous français? Ne? Nič za to! Znanje francoščine ni pogoj in predznanje ni potrebno. Za intenzivni tečaj pred odhodom na študij poskrbimo mi (začetek tečaja aprila 2019).
  • Si pripravljen začeti karierno pot v Ljubljanskih mlekarnah na področju odkupa mleka?

 

Če si na vsa vprašanja odgovoril/a z »Itak!«, »Seveda, se razume!«, ali kakšno drugo pritrdilno frazo, te vabimo, da  se prijaviš na kadri@l-m.si s pripisom “Štipendija ESA”. Če imaš kakšno dodatno vprašanje, ti bomo nanj z veseljem odgovorili. Na tvojo prijavo bomo čakali do 31. januarja 2019.

Brie you later!
ekipa Ljubljanskih mlekarn

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me