[ZAPOSLIMO] V naš tim vabimo zanesljivega serviserja

serviser1

Postanite del ekipe
Ljubljanskih mlekarn 

Ljubljanske mlekarne z zavzetimi in ambicioznimi sodelavci že šest desetletij krojimo mlečni trg v Sloveniji. Tudi danes kot del skupine Lactalis, največje mlekarske industrije, zasledujemo in ustvarjamo trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov.

Ustvarjajte nove uspešne zgodbe z nami in se nam pridružite kot

SERVISER ZA ENERGETIKO (m/ž)

 

V naš tim vabimo strokovnjaka, ki je inovativen, zna odlično sodelovati, je gospodaren in zanesljiv.
Prav tako dobro obvladuje spremembe in je organiziran.

Pogoji za prijavo so končana 4., 5. ali 6. stopnja strokovne izobrazbe elektro ali strojne smeri, izkušnje na področju vzdrževanja strojnih inštalacij in poznavanje krmilno regulacijskih sistemov. Prav tako cenimo izkušnje na strojnem področju, kot je poznavanje gradnikov energetskih sistemov (črpalke, ventili, pogonski sistemi) in poznavanje dela z računalnikom. Ob tem potrebujete vozniški izpit kategorije B, opravljen izpit za upravljavca kompresorskih in hladilnih naprav ali pripravljenost na izobraževanje ter opravljanje preizkusa znanja. Izobraževanja lahko potekajo doma in v tujini.

Vaše naloge bodo upravljanje in servisiranje naslednjih energetskih sistemov: hladilnih in ogrevalnih,  parnih in toplovodnih, vodovodnih, klimatizacijskih in sistemov komprimiranega zraka.

Delovno razmerje bomo sklenili za določen čas s polnim delovnim časom in možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Delo poteka v izmenah.

V kolikor vas veseli dinamično delo v mednarodnem podjetju, kjer nudimo možnost strokovnega razvoja in izpopolnjevanja, bomo veseli vaše pisne ponudbe z življenjepisom, opisom delovnih izkušenj in dokazili o strokovni izobrazbi in ostalih usposabljanjih na e-naslov kadri@l-m.si do 4. oktobra 2018.
Prijave lahko pošljete tudi po pošti na naslov:
Ljubljanske mlekarne
Upravljanje s kadri
Tolstojeva 63
1000 Ljubljana

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me