[ZAPOSLIMO] Upravljajte tehnološke procese

Pridružite se ekipi Ljubljanskih mlekarn in ustvarjajte nove uspešne zgodbe z nami kot UPRAVLJAVEC V TEHNOLOŠKEM PROCESU (m/ž).

V naš tim vabimo sodelavca, ki je inovativen, strokoven, zanesljiv in gospodaren, dobro sodeluje v timih, obvladuje spremembe ter ima organizacijske veščine.

Od vas pričakujemo, da imate zaključeno 5. ali 4. stopnjo živilske ali druge ustrezne smeri, znanje uporabe računalnika in vozniški izpit kategorije B.

Vaše naloge bodo:

  • upravljanje in nadzorovanje tehnoloških procesov,
  • naročanje, spremljanje in kontroliranje porabe surovin ter izdelanih količin in izvajanje postopkov na delovnem nalogu,
  • kontroliranje količine in kakovosti polproizvodov, končnih izdelkov, surovin, dodatkov in embalaže,
  • izvajanje in evidentiranje čiščenja strojev, opreme, pribora in prostorov skladno s higienskim načrtom,
  • poznavanje, obvladovanje informacijskih sistemov, ki so vključeni v tehnoloških procesih.

 

Delo bo potekalo v Mariboru v dveh izmenah. Delovno razmerje bomo sklenili za določen čas s polnim delovnim časom in možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

V kolikor vas veseli dinamično delo v mednarodnem podjetju, kjer poskrbimo za stimulativno nagrajevanje in izobraževanje, bomo veseli vaše pisne ponudbe z življenjepisom, opisom delovnih izkušenj in dokazili o strokovni izobrazbi  ter ostalih usposabljanjih na e-naslov kadri@l-m.si do 31. 8. 2018. Ponudbo lahko pošljete tudi po pošti na naslov:

Ljubljanske mlekarne, d. o. o.
Upravljanje s kadri
Tolstojeva 63
1000 Ljubljana

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me