[ZAPOSLIMO] Osvojite regijo v mlekarstvu

 

Ljubljanske mlekarne z zavzetimi in ambicioznimi sodelavci že šest desetletij krojimo mlečni trg v Sloveniji. Tudi danes kot del skupine Lactalis, največje mlekarske industrije, zasledujemo in ustvarjamo trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov.

Ustvarjajte nove uspešne zgodbe z nami in se nam pridružite kot
nabavni komercialist za regijo (Jugovzhodna Evropa).

V naš tim vabimo strokovnjaka, ki ima dobro razvite komunikacijske, pogajalske in organizacijske veščine, odlično sodeluje v timih in je vešč v pripravi in izvedbi predstavitev.

Pogoji za prijavo so končana 6/1. stopnja strokovne izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri z najmanj letom in pol delovnih izkušenj kot nabavni komercialist, aktivno znanje angleškega in hrvaškega jezika ter poznavanje dela z računalniškimi programi MS Office.

Vaše naloge bodo:

  • iskanje novih dobaviteljev ter raziskave nabavnega trga,
  • pripravljanje in izvajanje povpraševanj, mednarodnih razpisov in pogajanj z dobavitelji,
  • skrb za poslovanje z dobavitelji (priprava pogodb in analiz),
  • sodelovanje pri razvoju novih izdelkov ter koordinacija in izvajanje aktivnosti za testiranje vzorcev ter procesa potrjevanja novih dizajnov embalaž,
  • skrb za nove materiale: vnos novih materialov v sistem, pridobivanje in ažuriranje dokumentacije,
  • obvladovanje in ažuriranje dokumentacije sprejetih standardov v podjetju ter zastopanje področja nabave pri internih in zunanjih presojah.

 

V kolikor vas veseli dinamično delo v mednarodnem podjetju, kjer nudimo možnost strokovnega razvoja in izpopolnjevanja, bomo veseli vaše pisne ponudbe z življenjepisom, opisom delovnih izkušenj in dokazili o strokovni izobrazbi na e-naslov kadri@l-m.si do vključno 30. maja 2018.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me