[ZAPOSLIMO] Svetovalec za program SAP PP/QM

Ljubljanske mlekarne z zavzetimi in ambicioznimi sodelavci že šest desetletij krojimo mlečni trg v Sloveniji. Tudi danes kot del skupine Lactalis, največje mlekarske industrije, zasledujemo in ustvarjamo trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov.

V naš tim sodelavcev vabimo strokovnjaka, ki samoiniciativno in samostojno rešuje izzive, je odgovoren, vesten ter komunikativen in odlično sodeluje v timih. Pridružite se nam kot:

svetovalec za program SAP PP/QM
(m/ž)

Vaše naloge bodo analiza potreb in zahtev uporabnikov, izdelava predloga rešitev ter specifikacij razvoja, testiranje postavljenih rešitev in priprava dokumentacije. Delo bo potekalo v Ljubljani. Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas s polnim delovnim časom.

Strokovne izkušnje in znanja, ki jih potrebujete:

  • končana 6. ali 7. stopnja matematične, ekonomske, računalniške ali druge ustrezne smeri,
  • tri leta delovnih izkušenj na modulu SAP PP/QM
  • in aktivno znanje angleškega jezika. Prednost imajo kandidati z delovnimi izkušnjami in poznavanjem več modulov programa SAP, izkušnjami s programiranjem in sodelovanjem pri implementaciji poslovnih rešitev.

V kolikor vas veseli dinamično delo v mednarodni ekipi strokovnjakov, kjer nudimo možnost strokovnega razvoja in izpopolnjevanja, bomo veseli vaše pisne ponudbe z življenjepisom, opisom delovnih izkušenj in dokazili o strokovni izobrazbi in ostalih usposabljanjih preko portala mojedelo.com do 21. maja 2018.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me