[ZAPOSLIMO] Iščemo asistentko ali asistenta v marketingu

kadri

Če ob besedi jogurt vzkliknete Mu, če v Planici namesto v skakalnico strmite v skrinje s sladoledom in ob kozarcu mleka sanjarite o Alpah … Ste na pol poti k nam! Kultne blagovne znamke sanjajo, da bi vas spoznale. Največja slovenska mlekarna išče zavzeto sodelavko ali sodelavca, ki bo vodjem blagovnih znamk pomagal cediti (med in) mleko. Postanite

asistent ali asistentka v marketingu.

Želena je izobrazba družboslovne, ekonomske ali druge ustrezne smeri stopnje 6/2-5 in najmanj 18 mesecev delovnih izkušenj na področju marketinga. Prav tako potrebujete aktivno znanje angleškega jezika ter napredno znanje uporabe računalnika. Od vas pričakujemo, da imate dobro razvite analitične, komunikacijske in organizacijske veščine, da odlično sodelujete v timih in znate prevzemati odgovornost.

Delo bo obsegalo: 

  • analizo podatkov,
  • pripravo poročil in predstavitev,
  • pomoč pri koordinaciji marketinških in oglaševalskih aktivnosti z zunanjimi agencijami in dobavitelji,
  • operativno pomoč pri lansiranjih novih izdelkov na trg.Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas s polnim delovnim časom in poskusnim delom.

V kolikor vas veseli dinamično delo v mednarodnem podjetju, v katerem že več kot šest desetletij z zavzetimi in ambicioznimi sodelavci krojimo mlečni trg v Sloveniji, ter izpolnjujete navedene pogoje, bomo veseli vaše pisne ponudbe z življenjepisom in dokazili o strokovni izobrazbi in ostalih usposabljanjih preko portala mojedelo.com ali na e-naslov kadri@l-m.si (v zadevo vpišite naziv delovnega mesta) do 19. marca 2018.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me