[ZAPOSLIMO] Iščemo prodajnega strokovnjaka za prehrano!

Kadrovski oglas

Ljubljanske mlekarne z zavzetimi in ambicioznimi sodelavci že šest desetletij krojimo mlečni trg v Sloveniji.  Tudi danes kot del skupine Lactalis, največje mlekarske industrije, zasledujemo in ustvarjamo trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov.

Ustvarjajte nove uspešne zgodbe z nami
in se nam pridružite kot

strokovni svetovalec za prehrano/dietetiko /nutricionistiko.

S poznavanjem področja prehrane,  dietetike in nutricionistke  boste svetovali odgovornim za prehrano v javnih ustanovah ter jim predstavljali ustrezne mlečne izdelke, znotraj ekipe Ljubljanskih mlekarn pa sodelovali  pri pripravi strokovnega gradiva za izobraževanje potencialnih kupcev in sodelavcev.  Svojo prodajno žilico pa boste uporabili  pri identificiranju potencialnih izdelkov, pripravi  poročil, ponudb, komercialnih pogojev in aktivnosti za javne ustanove.

     Od vas pričakujemo, da imate:

  • 6/2, 6/1 ali 5 stopnjo strokovne izobrazbe živilske, nutricionistike/dietetike ali druge ustrezne smeri,
  • dobro znanje angleškega jezika in strokovno znanje nutricionistike ,
  • poznavanje zakonov in predpisov na področju javnih razpisov na področju živilstva in prehrane ter priprave razpisne dokumentacije.

V kolikor vas veseli dinamično delo v mednarodnem podjetju, kjer poskrbimo za strokovni in karierni razvoj ter izpolnjujete navedene pogoje, bomo veseli vaše pisne ponudbe z življenjepisom, opisom dosedanjih delovnih izkušenj in dokazili o izobrazbi na e-naslov kadri@l-m.si do vključno 22. 2. 2018.

Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas s polnim delovnim časom in poskusnim delom.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me