[ZAPOSLIMO] Iščemo kadrovskega strokovnega sodelavca in vodjo kadrovskega kontrolinga!

Ljubljanske mlekarne z zavzetimi in ambicioznimi sodelavci že šest desetletij krojimo mlečni trg v Sloveniji. Tudi danes kot del skupine Lactalis, največje mlekarske industrije, zasledujemo in ustvarjamo trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov.

Ustvarjajte nove uspešne zgodbe z nami in se nam pridružite kot:

Kadrovski strokovni sodelavec

Razvoj in rast podjetja slonita na sposobnih, motiviranih in zavzetih sodelavcih, ki lahko uspešno podjetje pripeljejo med najuspešnejša. V kolikor vas veseli delo z ljudmi, znate skrbeti za zaposlene z različnih področij dela skozi celoten cikel zaposlitve, obvladate vodenje aktivnosti razvoja kadrov, ste domači pri svetovanju vodjem glede njihovih sodelavcev ter vam uvajanje novih projektov in sistemov predstavljajo izziv, ste pravi kandidat za nas!

Pričakujemo, da imate poleg smisla za delo z ljudmi še:

  • 7. ali 6/2. stopnja strokovne izobrazbe družboslovne ali druge ustrezne smeri ter eno leto delovnih izkušenj na kadrovskem področju. Kot prednost štejemo izkušnje iz mednarodnega proizvodnega podjetja.
  • dobro znanje angleškega jezika in poznavanje programov MS Office.
  • odlične socialne veščine in komunikacijske sposobnosti, organiziranost ter sistematičen in strukturiran pristop k delu.

Vodja kadrovskega kontrolinga

Delo zahteva spretnost s številkami in izkušnje iz upravljanja kadrov, ki vam bodo v pomoč pri načrtovanju, vodenju in upravljanju letnih načrtov stroškov dela, pripravi poročil o realizaciji načrtovanih ciljev, projektov in aktivnosti na kadrovskem področju ter pripravi podatkov in gradiv za potrebe odločanja (simulacije učinkov razvojnih idej in kadrovskih poslovnih dogodkov).

Od vas pričakujemo, da imate:

  • 7. ali 6/2. stopnja strokovne izobrazbe ekonomske, družboslovne ali druge ustrezne smeri ter 2 leti izkušenj na finančnem oz. kadrovskem področju. Kot prednost štejemo izkušnje iz mednarodnega proizvodnega podjetja.
  • dobro znanje angleškega jezika, poznavanje delovno pravne zakonodaje pa je dodatna prednost.
  • smisel za delo s številkami, samostojnost pri delu, sistematičen in strukturiran pristop ter ste organizirani in vztrajni.
  • napredno znanje Excela (vrtilne tabele, uporaba vseh funkcij v programu).

Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas s poskusnim delom. V kolikor vas zanima dinamično delo in izpolnjujete navedene pogoje, bomo veseli vaše pisne ponudbe z življenjepisom, opisom dosedanjih delovnih izkušenj in dokazili o izobrazbi, na e –naslov kadri@l-m.si do vključno 15. 2. 2018.

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me