Iščemo mlade talente

Bi se za dve leti odpravil/a raziskovat Francijo, deželo z bogato tradicijo predelovanja mleka?

Ljubljanske mlekarne, član skupine Lactalis, razpisujemo mednarodno Štipendijo za magistrski študij I2FA (Ingénieur International en Formation par Apprentissage) za dveletni magistrski študij na področju mlečne industrije na Visoki šoli za kmetijstvo (L’Ecole Supérieure D’Agricultures – ESA) v francoskem mestu Angers!

Program je zasnovan tako, da se prepletata teorija na podiplomskem študiju in praksa v proizvodnih obratih skupine Lactalis.

Pogoji

  • Imaš diplomo (zaključena I. bolonjska stopnja) in vsaj 1 leto študija na II. bolonjski stopnji biotehniške ali veterinarske fakultete (programi agronomije, znanost o živalih, živilstvo)?
  • Za zajtrk rad/a ješ francoske rogljičke in si pripravljen/a na dveletni študij in delo v tujini?
  • Imaš rad/a nove izzive in si želiš razviti nove sposobnosti?
  • Parlez-vous français? Ne? Nič za to! Znanje francoščine ni pogoj in predznanje ni potrebno. Za intenzivni tečaj pred odhodom na študij poskrbimo mi (začetek tečaja aprila 2018).
  • Si pripravljen začeti karierno pot v Ljubljanskih mlekarnah?

 

 

Če si na vsa vprašanja odgovoril/a z »Itak!«, »Seveda, se razume!«, ali kakšno drugo pritrdilno frazo, te vabimo, da nam na kadri@l-m.si in s pripisom »štipendija ESA« v zadevo pošlješ svoj življenjepis in motivacijsko pismo v angleškem jeziku. Če imaš kakšno dodatno vprašanje, ti bomo nanj z veseljem odgovorili. Na tvojo prijavo bomo čakali do nedelje, 11. februarja 2018.

Brie you later!
ekipa Ljubljanskih mlekarn

Kaj je novega?

Prijavite se na e-obvestila in boste izvedeli prvi.
Prijavi me