Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost Bližamo se magični vsoti 30 tisoč litrov

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

27. julij 2017

Bližamo se magični vsoti 30 tisoč litrov

Zapisano pod Trendi, alpsko, mleko, varne, hiše, nasilje

Varnim hišam in materinskim domovom vsako leto podarimo večjo količino našega najbolj znanega izdelka, Alpskega mleka. 

Ljubljanske mlekarne že več kot desetletje pomagamo varnim hišam, materinskim domovom in sorodnim ustanovam z donacijo Alpskega mleka. Pogled nazaj razkriva, da smo pred petimi leti darovali 25.700 litrov mleka 31 ustanovam. Številka je do danes zrasla za kar 4 tisoč litrov in se tako bliža magični vsoti 30 tisoč. »Letos mleko darujemo 34 varnim hišam po vsej Sloveniji. Ob začetku leta podpišemo pogodbe in pripravimo načrt dostav za celo leto. Gre za precejšen logistični zalogaj, za kar skrbijo naši sodelavci v transportu. Organizacije namreč oskrbujemo glede na njihove potrebe: nekatere mleko prejemajo tedensko, druge mesečno, tretje le občasno,« pojasnjuje Maja Kalan iz Korporativnega komuniciranja.

Da je le ničelna toleranca do nasilja v družbi ključ do zmanjševanja tovrstne problematike, se strinjajo sodelavke varnih hiš, povečini tudi članice Sekcije za varne hiše pri Socialni zbornici Slovenije. Sekcija je nastala na njihovo pobudo, ob vsakoletnem podpisu pogodb pa v Ljubljanskih mlekarnah organizirajo tudi letno skupščino.

Vsi članki