Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost Alpsko mleko Lahkoten dan in Mu Extra Izbrana produkta leta

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

12. februar 2016

Alpsko mleko Lahkoten dan in Mu Extra Izbrana produkta leta

Zapisano pod Trendi

Slovenski kupci z nakupnim pečatom Izbran Produkt leta 2016 nagradili 30 izdelkov: med njimi kar dva iz Ljubljanskih mlekarn.

Prestižni nakupni pečat Izbran Produkt leta sta prejela izdelka Alpsko mleko Lahkoten dan (v kategoriji trajnega mleka) in jogurti Mu Extra (v kategoriji jogurtov).

Image #0

Naziv Produkt leta, ki so ga letos v Sloveniji podelili že četrtič, je prejelo 30 izdelkov. Slednji so s svojo uporabnostjo in inovativnostjo najbolj prepričali slovenske kupce. Izbran Produkt leta je mednarodno priznana potrošniška nagrada za inovativne izdelke, pri kateri so zmagovalci izbrani v sklopu raziskave, ki jo med slovenskimi potrošniki izvaja eno največjih svetovnih raziskovalnih podjetij ACNielsen. Spletna raziskava je bila izvedena na nacionalno reprezentativnem vzorcu, vključenih pa je bilo 3.062 udeležencev. Nagrado torej odlikuje dejstvo, da o uporabnosti in inovativnosti odločajo potrošniki, s pečatom pa ta glas seže do potrošnikov, ki izdelkov še ne poznajo.

Kategorije, v katerih je bilo podeljenih 30 nagrad, obsegajo od olj, mesnin, mlečnih izdelkov in sredstev za čiščenje pa vse do kozmetičnih izdelkov, kuponske ponudbe ter postelj.

Vsi članki