Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost Vrata odpiramo šolarjem

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

25. november 2015

Vrata odpiramo šolarjem

Zapisano pod Novice

Ob Dnevu odprtih vrat slovenskega gospodarstva bomo šolarjem predstavili štiri poklice.

Skupaj s še 170 podjetji se Ljubljanske mlekarne pridružujemo akciji Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva za mladino in starše, ki jo organizira Gospodarska zbornica Slovenije. Kot največja mlekarna v Sloveniji zaposlujemo različne profile ljudi in ponujamo priložnosti za nadaljnji razvoj, zato bomo v četrtek, 26. novembra, veseli obiskovalcev, ki jih zanima izobraževanje za poklice povezane z našo dejavnostjo, in so se prijavili za obisk v našem podjetju. Uvodoma jim bomo na kratko predstavili podjetje, našo dejavnost in razvoj Ljubljanskih mlekarn. Strokovni sodelavci bodo podrobneje govorili o poklicih mehatronik, strojnik, elektrotehnik in živilski tehnik. To so tudi kadri, po katerih najpogosteje povprašujemo na trgu. Obiskovalci bodo poleg predstavitve poklicev imeli tudi možnost ogleda proizvodnega obrata – od blizu bodo torej lahko spoznali, kaj pomeni delo prej omenjenih poklicev v praksi.

V lanskem letu je GZS Dan odprtih vrat Slovenskega gospodarstva izvedla prvič. Na njem je sodelovalo 176 podjetij, obiskov se je udeležilo skoraj 2.500 učencev in staršev. Kar 98 % obiskovalcev podjetij je izjemno pozitivno ocenilo obiske podjetij, 95% pa bi se dogodka ponovno udeležilo. Pobudi GZS so se kot partnerji pridružili tudi Zavod RS za zaposlovanje, Zavod RS za šolstvo ter Center RS za poklicno izboraževanje.

 

Vsi članki