Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost V marketingu iščemo zavzeto mladenko ali mladeniča

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

14. julij 2017

V marketingu iščemo zavzeto mladenko ali mladeniča

Zapisano pod Novice, kadri, marketing

Če ob besedi jogurt vzkliknete Mu, če v Planici namesto v skakalnico strmite v skrinje s sladoledom in ob kozarcu mleka sanjarite o Alpah … Ste na pol poti k nam! Kultne blagovne znamke sanjajo, da bi vas spoznale. Največja slovenska mlekarna išče zavzeto mladenko ali mladeniča, ki bo vodjem blagovnih znamk pomagal cediti (med in) mleko.

Ljubljanske mlekarne iščemo

ASISTENTKO ali ASISTENTA V MARKETINGU.

Želena je univerzitetna izobrazba družboslovne smeri. Prednost imajo kandidati s končanim študijem trženja, tržnega komuniciranja. Predhodne delovne izkušnje niso pogoj, so pa prednost (tudi izkušnje z marketinškim področjem v času študija). Asistent/ka v marketingu bo nudil/a operativno pomoč vodjem blagovnih znamk pri izvajanju marketinških in oglaševalskih projektov, lansiranju novih izdelkov ter upravljanju obstoječih blagovnih znamk.

Delo bo obsegalo:

  • analizo podatkov,
  • pomoč pri pripravi poročil in predstavitev,
  • pomoč pri koordinaciji marketinških in oglaševalskih aktivnosti z zunanjimi agencijami/dobavitelji,
  • operativno pomoč pri lansiranjih novih izdelkov na trg.

Prijave zbiramo na elektronskem naslovu razpis@l-m.si.
Rok za prijavo: 1. 8. 2017

Vsi članki