Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost Trusted brand 2013

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

23. maj 2013

Trusted brand 2013

Zapisano pod Novice

Včeraj so v Cankarjevem domu podelili priznanja 40 blagovnim znamkam, ki jim potrošniki najbolj zaupajo.

Včeraj so v Cankarjevem domu podelili priznanja 40 blagovnim znamkam, ki jim potrošniki najbolj zaupajo.

Slovenski naročniki revije Reader's Digest, pod okriljem katere poteka največja evropska potrošniška raziskava Trusted Brand, so izbrali 40 najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk, 20 globalnih in 20 lokalnih. V anketi so spontano navajali blagovne znamke, ki jim zaupajo, in niso izbirali med vnaprej naštetimi. V Sloveniji so skupaj imenovali 6775 blagovnih znamk, 40 izmed njih, zmagovalcev v svoji kategoriji, pa je priznanja prejelo na včerajšnji svečani podelitvi.

 Ljubljanske mlekarne je v lokalni kategoriji mleko navedlo 62 % vprašanih, ta laskavi naziv pa so nam podelili že sedmo leto zapored. Renault, Gorenje, Mobitel, Fructal, Telekom Slovenije, Triglav, Petrol, Cedevita, Fructal, Barcaffe, Mercator, Pop TV, Val 202, Slovenske novice pa je še nekaj izmed 40 najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk v Sloveniji.

 

Vsi članki